Τα νέα των μελών μας

Domotel A.E: Σημαντικές Διακρίσεις στο TripAdvisor

Τα Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη και Domotel Xenia Volou στο Βόλο: Τιμήθηκαν ως τα ξενοδοχεία με την υψηλότερη βαθμολογία σύμφωνα με τους ταξιδιώτες- επισκέπτες στην δημοφιλέστερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor.

Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως, με την υψηλότερη βαθμολογία ικανοποίησης πελατών, κατατάσσει η TripAdvisor τα ξενοδοχεία Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη και Domotel Xenia Volou στο Βόλο.
Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος τους απένειμε το βραβείο Certificate of Excellence Award (Πιστοποιητικό Αριστείας), ένα βραβείο αναγνώρισης από εκατομμύρια πραγματικούς επισκέπτες, οι οποίοι αξιολόγησαν θετικά και βαθμολόγησαν υψηλά την εμπειρία της φιλοξενίας τους.

Το Certificate of Excellence Award απονέμεται μόνο στα καταλύματα που επιτυγχάνουν σταθερά θετικά σχόλια ταξιδιωτών στο TripAdvisor, ενώ μόνο ένα ποσοστό 10% των καταλυμάτων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα λαμβάνουν αυτό το βραβείο κύρους.

Για να πιστοποιηθούν με το Certificate of Excellence, οι επιχειρήσεις πρέπει να διατηρήσουν μια συνολική βαθμολογία που να κυμαίνεται από 4 έως το 5, που είναι και η υψηλότερη βαθμολογία.  Πρόσθετο κριτήριο αποτελεί το πλήθος των σχολίων που δημοσιεύονται στο διάστημα των τελευταίων 12 μηνών.

«Η επιβράβευση από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους αποτελεί ύψιστη διάκριση και αναγνώριση για όλους τους ανθρώπους της Domotel. Η πιστοποίηση μέσα από το TripAdvisor αποτελεί επιβεβαίωση της διαρκούς και ειλικρινούς δέσμευσης, την οποία μετουσιώνουμε καθημερινά σε πράξη, από το ξεκίνημα της αλυσίδας με τη λειτουργία του Domotel Les Lazaristes τον Ιούνιο του 2004, μέχρι σήμερα: Παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών με προσωποποιημένες υπηρεσίες που κάνουν το φιλοξενούμενο να αισθάνεται μοναδικός», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Domotel Α.Ε., Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος.
Δύο ακόμη ξενοδοχεία της αλυσίδας, τα Domotel Arni στην Καρδίτσα και Domotel Agios Nikolaos στα Σύβοτα Θεσπρωτίας βαθμολογήθηκαν ως «εξαιρετικά» βάσει των σχολίων ταξιδιωτών στο TripAdvisor και διακρίθηκαν με την ένδειξη Bravo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο