Τα νέα των μελών μας

Domotel A.E: Cocktail Pool Party για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στο Domotel Les Lazaristes

Οι άνθρωποι της Domotel, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους εκπροσώπους των ταξιδιωτικών πρακτορείων της Θεσσαλονίκης για την υποστήριξή τους και για τη συνδρομή τους στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης, διοργάνωσαν  ένα απολαυστικό Cocktail Pool Party στο χώρο της πισίνας του Domotel Les Lazaristes, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου το βράδυ.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία να γνωρίσουν οι εκπρόσωποι των πρακτορείων αλλά και των γραφείων διοργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων τα πέντε ξενοδοχεία της Domotel και να ξεναγηθούν στους χώρους του Domotel Les Lazaristes, το οποίο αποτελεί και έδρα του Ομίλου.

Με σύμμαχο το ελαφρύ αεράκι και τις μουσικές επιλογές του Dj Ανδρέα Νικάκη, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα signature cocktails του ξενοδοχείου και τη μεγάλη ποικιλία των tapas τα οποία επιμελήθηκε ο chef του ξενοδοχείου Θέμης Τσιτσούλας με τον executive chef του Ομίλου και του Les Lazaristes Catering, Γρηγόρη Χέλμη.

Κατά την αναχώρησή τους οι καλεσμένοι έλαβαν ως δώρο τη δεύτερη μουσική συλλογή της Domotel, Domotel Hospitality Matters vol.2, με επιλογές τις οποίες επιμελήθηκε ο Γιώργος Κυριάκου σε παραγωγή της KLIK RECORDS, εμπνευσμένος από το Domotel Xenia Volou.

 

Σε μία ιδανική τοποθεσία, απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών, το art hotel Domotel Les Lazaristes προσφέρει την τέχνη στη φιλοξενία, παρέχοντας στους επισκέπτες του προσωποποιημένες υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον και την αίσθηση ότι βρίσκονται «στο σπίτι τους, μακριά από το σπίτι τους».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο