Τα νέα των μελών μας

DNA Travel: DNA TRAVEL & ASTA μαζί

undefined

          undefined

 

Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού DNA TRAVELσυγκατελέγεται πλέον στα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Αμερικής (ASTA). 

Το DNA TRAVEL, με γραφεία στην Αθήνα και τη Σαντορίνη, σχεδιάζει και υλοποιεί εναλλακτικά, εμπειρικά και βιωματικά τουριστικά πακέτα και εκδρομές με ιδιόκτητα σύγχρονα λεωφορεία. Με αυτή τους την κίνηση θέτουν γερές βάσεις για επιχειρηματική ανάπτυξη σε overseas αγορές, οι οποίες σημειώνουν θεαματική αύξηση ενδιαφέροντος σε ταξίδια εμπειρίας, τοπικής κουλτούρας και γαστρονομίας. 

undefined

Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, πολιτισμού, κουλτούρας, ιστορίας και τέχνης πρέπει να αποτελέσει τη βάση της ανάπτυξης του βιώσιμου τουρισμού στην Ελλάδα. Δημιουργώντας πακέτα με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, στοχεύουμε να μυήσουμε τους επισκέπτες από μακρινές ηπείρους στον πολύπλευρο χαρακτήρα της Ελλάδας και παράλληλα να αποτελέσουμε για αυτές μοχλό ανάπτυξης και κερδοφορίας, δήλωσε ο Ιάκωβος Σαχάς, Founder & C.E.O. του DNA TRAVEL.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο