Τα νέα των μελών μας

Diversey: Το πρόγραμμα Clean & Ready Shield της Diversey αποτελεί μια πραγματική «Ασπίδα» προστασίας για τους επισκέπτες και το προσωπικό των επιχειρήσεων

undefined

Ως ηγέτες στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού και υγιεινής για πάνω από 95 χρόνια δουλεύουμε ασταμάτητα για να παρέχουμε στους ανθρώπους και στην κοινωνία γύρω μας τις λύσεις που θα τους κάνουν να αισθάνονται πραγματικά ασφαλείς.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η εξειδικευμένη ομάδα Συμβούλων της Diversey, που αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες και πιστοποιημένους εκπαιδευτές στα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής, δημιούργησε και εφαρμόζει το πρόγραμμα Clean & Ready Shield.

undefined

 

Η ανάγκη για απόλυτη τήρηση των επαυξημένων προτύπων υγιεινής των εγκαταστάσεων λόγω της πανδημίας του Covid-19, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΠΟΥ και του CDC, αλλά και του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, οδήγησε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να αναζητήσουν συνεργάτες που θα τους παρέχουν όχι μόνο πιστοποιημένα προϊόντα αλλά και την απαραίτητη εκπαίδευση και τις ορθές διαδικασίες.

Το νέο πρόγραμμα Shield της Diversey επιτρέπει στους πελάτες να ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και των πελατών τους απέναντι στην επωνυμία τους και στα πρότυπα καθαριότητας. Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να είναι σίγουροι ότι εργάζονται σε υγιεινά ασφαλείς λειτουργικές εγκαταστάσεις.

undefined

Αρκετές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους της αγοράς εμπιστεύτηκαν την Diversey, χρησιμοποιώντας την πιστοποίηση Shield σαν μια πραγματική «Σφραγίδα Υγιεινής». Ειδικότερα, στην περιοχή της Κρήτης μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως τα ξενοδοχεία του Ομίλου Phaea Resorts και T.E.I.M Blue GR Hotels & Resorts αλλά και το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, έλαβαν την πιστοποίησή τους ως απόδειξη της ιδιαίτερης σημασίας που επιδεικνύουν στην τήρηση των νέων πρωτοκόλλων.

undefined

Επίσης, αντίστοιχη ευαισθησία απέναντι στην τήρηση των υψηλών προτύπων υγιεινής και απολύμανσης επιδεικνύουν τα ξενοδοχεία Neptune Hotels – Resort, Convention Centre & Spa στην Κω, αλλά και η νέα μονάδα Φιλοξενίας στην Σαντορίνη Radisson Blu Zaffron Resort, που πιστοποιήθηκαν το 2021.

Η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ΙΑΣΩ Care στην Αττική, με ευθύνη απέναντι στους συνανθρώπους μας που αποτελούν την πιο ευπαθή ομάδα λόγω της πανδημίας, ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε από τους ειδικούς της Diversey ήδη από τις αρχές του 2021 για την τήρηση των προτύπων υγιεινής, ενώ ελέγξαμε και πιστοποιήσαμε το εστιατόριο Shedia Home στο κέντρο της Αθήνας, στα πλαίσια της αλληλεγγύης της εταιρίας μας απέναντι στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

undefined

Οι παραπάνω είναι ορισμένοι μόνο από τους πελάτες μας που ελέγχθηκαν και έλαβαν την πιστοποίηση Clean & Ready Shield. Αν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο https://diversey.com.gr/el/programma-diversey-shield

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

www.diversey.com

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο