Τα νέα των μελών μας

Diversey: Τα νέα Επαυξημένα Πρότυπα Καθαρισμού & Υγιεινής από την Diversey για τον κλάδο Φιλοξενίας

 undefined

Η Diversey κατέχει ηγετική θέση για πάνω από 95 χρόνια στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού και υγιεινής, με λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων καθημερινά.

Κατανοώντας τις μεγάλες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι οι κλάδοι της αγοράς και ιδιαιτέρως ο κλάδος Φιλοξενίας λόγω της πρόσφατης πανδημίας Sars-Cov-2, έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες πρόγραμμα με Επαυξημένες πρακτικές Καθαρισμού & Υγιεινής, εναρμονισμένα με τα διεθνή και τοπικά υγειονομικά πρωτόκολλα των επίσημων φορέων (όπως τον ΕΟΔΥ, ΠΟΥ, ECDC κ.α.), έναντι της ασθένειας Covid-19. 

undefined

Με απόλυτο αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους πελάτης μας και στην κοινωνία η Diverseyέχουμε αναπτύξει ειδικά Προγράμματα για Ασφαλή Ξενοδοχεία, Πλάνα Καθαρισμού και Πρωτόκολλα για τον Καθαρισμό και την Υγιεινή, Wallcharts με τα Επαυξημένα Πρότυπα Καθαρισμού & Απολύμανσης για όλους τους Χώρους των εγκαταστάσεων που συναντώνται στον κλάδο Φιλοξενίας, Videosαπολύμανσης των Σημείων Υψηλής Συχνότητας Αφής σε διάφορους χώρους, Επικοινωνιακά υποστηρικτικά υλικά για τους επισκέπτες των Ξενοδοχείων (όπως stickers, wobblers, επιστολές, σημάνσεις για απολύμανση και τήρηση της φυσικής απόστασης κ.α.).

undefined

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην Υγιεινή των Χεριών καθώς όπως είναι γνωστό η τήρηση της Ορθής Υγιεινής Χεριών, αποτελεί την σημαντικότερη πρόληψη για τον περιορισμό του Covid-19 αλλά και των μολυσματικό ασθενειών γενικότερα. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ειδικούς οδηγούς για το πλύσιμο και την απολύμανση των χεριών, videos καθώς επίσης και επικοινωνιακό υλικό για το προσωπικό και τους επισκέπτες, παροτρύνοντας την τακτική πραγματοποίηση υγιεινής των χεριών.

undefined

Η ανανεωμένη σειρά απολυμαντικών γενικών επιφανειών, επιφανειών που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα και ιματισμού, καθώς επίσης και αντισηπτικών για την υγιεινή των χεριών διαθέτουν πιστοποίηση ΕΟΦ, και το τεστ ΕΝ 14476, που τα καθιστά αποτελεσματικά ενάντια στον Covid-19.

Η Diversey διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και υγιεινής που αποτελούνται από χημικά, εργαλεία, μηχανήματα και δοσομετρικό εξοπλισμό ενώ παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση στους πελάτης της. Για τον παραπάνω λόγο οι μεγαλύτεροι όμιλοι του κλάδου Φιλοξενίας την εμπιστεύονται εδω και χρόνια ως αποκλειστικό συνεργάτη.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα επαυξημένα πρότυπα της  Diversey.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.diversey.com

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο