Τα νέα των μελών μας

Diversey: Όλοι μαζί σήμερα! .. με μια πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας

undefinedundefined

Καθώς διανύουμε μια περίοδο πρωτοφανούς κρίσης με βαθιές συνέπειες τόσο για τους συμπολίτες μας όσο και για την οικονομία, είναι περισσότερο από ποτέ κρίσιμο να διαφυλάξουμε πάνω απ’ όλα το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Η Diversey με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία και στις αξίες τις οποίες πρεσβεύει και μέσω του προγράμματος Linens for Life™, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Kέντρου Στήριξης Οικογένειας-ΚΕΣΟ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ( http://www.kesoiaa.gr/) και συγκεκριμένα στην πρόκληση του Συλλόγου Μαιών Επιστημόνων Αθήνας, για την κατασκευή μασκών πολλαπλών χρήσεων για τα μέλη του που εργάζονται στα κρατικά μαιευτήρια.

undefined

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Linens for Life™ είναι μια παγκόσμια καινοτομία κοινωνικής υπευθυνότητας της Diversey (https://www.diversey.com/). Στόχος η ανακύκλωση και μεταποίηση χρησιμοποιημένων λευκών ειδών των ξενοδοχείων, ώστε να παρέχονται μέσα βιοπορισμού στις τοπικές κοινότητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ακόμα να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να μειώσουν τα απορρίμματα τους στο περιβάλλον.

undefined

Αξιοποιώντας την διεθνή και τοπική εμπειρία συνεργαστήκαμε με τους δύο ξενοδοχειακούς ομίλους PHᾹEA Resorts και CYAN Group Hotels, που παρείχαν με ενθουσιασμό όλο τον απαραίτητο ιματισμό και το KEΣΟ ώστε να επιτευχθεί υλοποιηθεί η κατασκευή μασκών πολλαπλών χρήσεων για το ιατρικό προσωπικό.

undefined

Οι ωφελούμενες γυναίκες του ΚΕΣΟ αλλά και εθελόντριες « Μένουν και αυτές Σπίτι »δουλεύοντας από εκεί για την ολοκλήρωση αυτής της πρωτοβουλίας. Ήδη οι πρώτες μάσκες είναι έτοιμες για αποστολή στα Νοσοκομεία Έλενα και Αλεξάνδρα.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας και τιμή μας που το πρόγραμμα Linens for Life βρίσκει συνεχή ανταπόκριση από το ξενοδοχειακό κλάδο. Ευχαριστούμε θερμά τους ξενοδοχειακούς ομίλους CYAN Group Hotels, https://cyanhotels.com/ και PHᾹEA Resorts, https://phaearesorts.com/ για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο