Τα νέα των μελών μας

Diversey: Μια Πράξη Κοινωνικής Ευαισθησίας από την Diversey σε συνεργασία με το ΚΕ.Σ.Ο.!

undefined

Στην Diversey (https://www.diversey.com/) η προσφορά στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε είναι στο επίκεντρο της λειτουργίας μας, γι’ αυτό πάντα με ευαισθησία προς το συνάνθρωπό μας εντοπίζουμε, αναγνωρίζουμε και ενεργούμε αλληλέγγυοι προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη! 

Η συνεργασία που έχουμε αναπτύξει εδώ και αρκετά χρόνια με το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (http://www.kesoiaa.gr/),  αποτελεί σταθερή αξία, γι’ αυτό και ακολουθώντας το εταιρικό μας σύνθημα: Protect. Care. Always. κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να Προστατεύουμε τις Κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και νοιαζόμαστε για την ευημερία τους Πάντα! 

undefined

Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΚΕ.Σ.Ο που έγινε αποδέκτης 475 κιβωτίων με είδη προσωπικής υγιεινής της Diversey, όπως κρεμοσάπουνα και αντισηπτικά, τα οποία θα διατεθούν σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας, ωφελούμενους του Φορέα. 

Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στις 14 & 15 Απριλίου 2022, όπου θα λάβουν χώρα απο πλευράς του ΚΕ.Σ.Ο οι διανομές για την εορτή του Πάσχα, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας του ΕΟΔΥ.

undefined

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας και τιμή μας να συμμετέχουμε για μια ακόμη φορά στις δράσεις του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας που ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες συνεχίζει να επιτελεί αξιόλογο έργο για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.diversey.com.gr.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο