Τα νέα των μελών μας

Diversey: Η Sealed Air Diversey Care θριαμβεύει στα Βραβεία Καινοτομίας στο Άμστερνταμ

undefined

Η Sealed Air Diversey Care, κέρδισε το πρώτο διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους Βραβείο Καινοτομίας στο Άμστερνταμ στα πλαίσια της Έκθεσης ISSA/INTERCLEAN 2016, της μεγαλύτερης έκθεσης για τον επαγγελματικό καθαρισμό στην Ευρώπη. Η εταιρεία θριάμβευσε σε έναν άκρως ανταγωνιστικό διαγωνισμό ανάμεσα σε ένα ρεκόρ συμμετοχών από 109 καταχωρήσεις.

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο του επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής. Η συλλογή μιας σειράς δεδομένων σε πραγματικό χρόνο –Augmented Reality– μέσω του Suma® Revoflow® με μια έξυπνη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets, κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία ‘Management, Training Solutions and Related Products’, και στη συνέχεια το συνολικό βραβείο. Το Suma® Revoflow® app, είναι μια εφαρμογή όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εκπαιδεύει τον εαυτό του, να επιλύει μόνος του τυχόν βλάβες και να λαμβάνει υποστήριξη από μακριά μέσω τη καταχώρησης του αιτήματός του απευθείας στην Diversey Care.

undefined

Το βραβείο ψηφίστηκε από μια επιτροπή διακεκριμένων συντακτών και εκδοτών της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής όπως οι Michelle Marshall, Αρχισυντάκτρια του Περιοδικού European Cleaning, Reinhard Knittler, Εκδότης του Reinigungs Markt και Pierre Deschamps, Αρχισυντάκτης του Batiment Entretien.

Η κατάκτηση αυτού του βραβείου δεν αποτελεί την πρώτη αναγνώριση της Diversey Care, καθώς η εταιρεία έχει αναγνωριστεί πρόσφατα για τις καινοτομίες της, κερδίζοντας δύο Βραβεία Καινοτομίας στην περσινή έκθεση ISSA/INTERCLEAN που πραγματοποιήθηκε  στο Λας Βέγκας, στη Βόρειο Αμερική. 

Η Dr. Ilham Kadri, Πρόεδρος της Diversey Care, σχολίασε τη νίκη αυτή με τα εξής λόγια: “Είναι μεγάλη τιμή που παίρνουμε αυτό το βραβείο, καθώς για τις καινοτομίες αυτές ψήφισαν ηγετικά στελέχη του κλάδου. Το να παίρνουμε αυτό το πολυπόθητο βραβείο, αποδεικνύει πόσο μεγάλη επίδραση έχει στον κλάδο του καθαρισμού και της υγιεινής η σύνδεση του καθαρισμού με την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα Internetof Clean. Ανυπομονoύμε να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε τους πελάτες μας – καθώς επίσης και τους παρατηρητές των τάσεων και το ευρύτερο κοινό – με τις μελλοντικές καινοτομίες της Diversey Care ”. 

undefined

H Diversey Care αποτελεί τμήμα της  Sealed Air Corp., ηγέτη στην ασφάλεια τροφίμων, την υγιεινή των εγκαταστάσεων και στην προστασία των προϊόντων.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Diversey Care, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sealedair.com ή ακολουθήστε μας στο Linked In, Facebook και Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο