Τα νέα των μελών μας

Diversey Ελλάς ΑΕ: Νέα Εταιρική Επωνυμία

Η JohnsonDiversey, Ελλάς Α.Ε.  αλλάζει το εταιρικό της όνομα σε Diversey Ελλάς Α.Ε. με άμεση εφαρμογή. Παράλληλα με την αλλαγή της επωνυμίας, η Diversey Ελλάς Α.Ε. υιοθετεί νέα εταιρική ταυτότητα, νέο branding και σήμα… “για ένα πιο καθαρό και υγιές μέλλον.”

“Η σημερινή μέρα αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ιστορία της εταιρείας μας”, δήλωσε ο S. Curtis Johnson, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Diversey Ιnc. “Η νέα μας ταυτότητα και το νέο μας σήμα αντικατοπτρίζει το πάθος των ανθρώπων μας και την επιθυμία τους να συμβάλλουν στο να κάνουμε τον κόσμο μας πιο καθαρό, πιο υγιή και ασφαλή για τις μελλοντικές γενιές.”

«Η απλοποίηση του ονόματός μας σε Diversey και η υιοθέτηση μίας ουσιαστικής, ενιαίας παγκόσμιας εταιρικής εικόνας πηγάζει από τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας και τους εργαζόμενούς τους, ανώτερες, αλλά  και βιώσιμες λύσεις καθαρισμού και υγιεινής. Το νέο εμπορικό μας σήμα ενισχύει την ικανότητά μας να επικοινωνούμε τα οφέλη των υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών μας “, προσθέτει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εd Lonergan.

Το νέο όνομα και σήμα της εταιρίας μας συμπυκνώνονται σε ένα νέο λογότυπο, το οποίο περιλαμβάνει το όνομα Diversey και ένα νούφαρο – μια αντανάκλαση της δέσμευσης της εταιρείας μας για υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση. Οι φωτεινές, σύγχρονες και καθαρές αποχρώσεις του νέου σήματος υποδηλώνουν το πνεύμα του και αποτελούν στοιχεία μίας ευρύτερης επανατοποθέτησης της εταιρίας μας που θα επηρεάσει κάθε κομμάτι επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Η διαδικασία «εισαγωγής» της νέας ταυτότητας της Diversey θα γίνει σταδιακά και θα διαρκέσει δύο χρόνια. Η Diversey θα παρουσιάσει το νέο εμπορικό της σήμα σε επερχόμενες εκθέσεις και εκδηλώσεις πελατών, συμπεριλαμβανομένης και της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης για τον Κλάδο Καθαρισμού και Υγιεινής, της ISSA Interclean, που θα πραγματοποιηθεί 26 – 29 Απριλίου στο Άμστερνταμ. Η Diversey θα φιλοξενήσει επίσης, μια Ολοήμερη Διάσκεψη Κορυφής για την κλιματική αλλαγή για τους πελάτες και συνεργάτες της, λίγο πριν από την Interclean, μια ακόμη απόδειξη της ηγετικής της θέσης σε θέματα βιωσιμότητας και περιβάλλοντος.

Με ετήσιες πωλήσεις περισσότερες από $3 δις σε περισσότερες από 175 χώρες, η Diversey κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παροχή λύσεων καθαρισμού και υγιεινής. Η εταιρία εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς τομείς αγοράς όπως ο Ξενοδοχειακός, ο Τομέας Υγείας,  η Μαζική Εστίαση, το Λιανικό Εμπόριο, η Φροντίδα Κτιρίων και η Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών.

Το όνομα Diversey χρονολογείται πίσω στο 1923, όταν δημιουργήθηκε η Diversey Corporation στο Σικάγο. Τελικά έγινε γνωστή ως DiverseyLever το 1998, και το 2002, η Johnson Wax Professional την αγόρασε από την Unilever NV. Η εταιρεία έγινε γνωστή σαν JohnsonDiversey, μέχρι την σημερινή αλλαγή της επωνυμίας της.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο