Τα νέα των μελών μας

Diversey Ελλάς ΑΕ: Διοργάνωση Ημερίδας Αφιερωμένη

undefinedundefined

Η Diversey διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη χρονιά Ημερίδα για τον Κλάδο της Φιλοξενίας στο Ηράκλειο της Κρήτης, με θέμα την πρωτοπόρα πλατφόρμα Internetof Clean και με στόχο να ενημερώσει τον Ξενοδοχειακό κλάδο για το πώς οι Νέες Τεχνολογίες μπορούν να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των μονάδων Φιλοξενίας. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο “Aquila Atlantis Hotel” στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν πάνω από 40 καλεσμένοι, όλοι ανώτερα στελέχη αλλά και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων του νησιού.   

Οι καλεσμένοι μας αρχικά ενημερώθηκαν για το ρόλο της Diversey Care στο σύγχρονο απαιτητικό περιβάλλον και πώς μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Φιλοξενίας σήμερα.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλες οι καινοτόμες διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Intelli Dish, που είναι ένα σύστημα παρακολούθησης “σε περιβάλλον cloud”, της λειτουργίας των πλυντηρίων πιάτων σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και το Smart View, που είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που απλοποιεί την καθημερινή επικοινωνία, καταγραφή και επίβλεψη των εργαζομένων της επιχείρησής σας, μέσω διαχείρισης των εργασιών σε πραγματικό χρόνο, ελέγχου της ποιότητας, ανάλυσης και reporting, με πραγματικά παραδείγματα σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις στην ελληνική αγορά, αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επιπλέον παρουσιάστηκε το πώς με τα συστήματα αυτά μπορούν οι ξενοδόχοι να έχουν πλήρη γνώση της ορθής λειτουργίας των πλυντηρίων πιάτων τους και της συνολικής κατανάλωσης νερού και ενέργειας, καθώς επίσης να έχουν πλήρη γνώση της παραγωγικότητας του προσωπικού και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαρισμού. Παράλληλα με τα παραπάνω παρουσιάστηκαν τα προγράμματα Breakage Awareness, ένα πρόγραμμα ορθής διαχείρισης των πιάτων, ποτηριών αλλά και του συνόλου των σκευών που διαθέτει ένα ξενοδοχείο με στόχο τη μείωση των θραύσεων κατά τον συνολικό κύκλο χρήσης, πλύσης και στοίβαξής τους, αλλά και το πρόγραμμα ReImagine Housekeeping, για την αύξηση της παραγωγικότητας στο χώρο της οροφοκομίας με χρήση συστημάτων μικροϊνών αλλά και καινοτόμων μηχανημάτων καθαρισμού της σειράς TASKI.

undefined

 

Οι καλεσμένοι υποδέχτηκαν πολύ θερμά την πρωτοβουλία αυτή της εταιρίας και αυτό φαίνεται από τις απαντήσεις τους στην πρόσκλησή μας να αξιολογήσουν την Ημερίδα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, καθώς όλοι επιβράβευσαν την προσπάθειά μας, τονίζοντας ότι ήταν σημαντική γιατί μπόρεσαν να γνωρίσουν καλύτερα κάποια από τα στελέχη της Diversey,  να ενημερωθούν με κατατοπιστικό τρόπο γύρω από τις τάσεις της αγοράς,  αλλά και το πώς θα μπορέσουν να εφαρμόσουν στις δικές τους μονάδες τις νέες τεχνολογίες. Ο διάλογος μεταξύ των στελεχών της εταιρίας, των συνεργατών και των στελεχών των ξενοδοχειακών μονάδων ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρων και με «παλμό», με εύστοχες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την εφαρμογή του Internet of Clean.   

To 90% των ερωτηθέντων βρήκε την Ημερίδα πολύ ενδιαφέρουσα, ενώ σε ερώτησή μας για το ποια ήταν τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της ημέρας σχεδόν το 100% των ερωτηθέντων συμφώνησαν πώς το Intelli Dish και το Smart View κέντρισαν το ενδιαφέρον τους, ενώ θα ήθελαν να λάβουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω συστήματα.   

Παράλληλα με την παρουσίαση του «Internet of Clean»,  οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη σειρά μηχανημάτων και εργαλείων της TASKI, καθώς επίσης και τη νέα σειρά Προσωπικής Υγιεινής με κρεμοσάπουνο και λοσιόν χεριών Lape, τα οποία έλαβαν και ως δώρο κατά το τέλος της Ημερίδας. 

Προγραμματίζουμε την επανάληψη ανάλογων ενεργειών και στο μέλλον, με στόχο την παροχή των καταλληλότερων λύσεων στις ανάγκες λειτουργίας των Ξενοδοχειακών μονάδων, σε συνδυασμό με την συνεχή υποστήριξή μας σε κάθε επίπεδο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο