Τα νέα των μελών μας

Diversey Care: Η Diversey Care χορηγός στο 3ο Facility Management Conference

undefined

 

Η Diversey Care μέλος του ομίλου Sealed Air, ήταν χορηγός για δεύτερη φορά στο 3ο Facility Management Conference που διοργανώθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2016 στο gazARTE στο Γκάζι, με την συμμετοχή πάνω από 150 εκπροσώπων του κλάδου. Βασικό θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν το πώς «Νέες Τεχνολογίες, Νέες Υπηρεσίες και Άνθρωποι οδηγούν τον κλάδο του FM στην επόμενη ημέρα».

Η εταιρεία μας είχε 15λεπτη ομιλία και παρουσία με δικό μας kiosk στον χώρο του συνεδρίου.  Προσκεκλημένη της Diversey Care Ελλάδος ήταν από την Ελβετία η Astrid Bruehwiler, Global Marketing Portfolio Managere-Services Sealed Air DC, σαν International Speaker προκειμένου να μιλήσει για το “Internet of Clean: Transform the way you look at cleaning”, ένα θέμα απόλυτα συσχετιζόμενο με τις ανάγκες του Facility Management.

Η ομιλία μας αν και σύντομη εντυπωσίασε με τα videos αλλά και το περιεχόμενο της αφού παρουσίασε συνοπτικά τι σημαίνει “Internet of clean” και πως αυτό απαντά στις προκλήσεις της διαχείρισης κτιρίων μέσα από τις νέες τεχνολογίες όπως η ρομποτική και προτάσεις όπως το Intelli trail για Fleet management αλλά και το Smartview που είναι η εφαρμογή του “Internet of things” στον καθαρισμό και την υγιεινή. 

undefined

Το Ιnternet of Clean πρακτικά περιγράφει τη διασύνδεση συσκευών και επαγγελματικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε καθημερινά στον καθαρισμό και την υγιεινή, σε ένα ευρύτερο δίκτυο με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητάς στην λειτουργία τους και κατά συνέπεια της παραγωγικότητας των χρηστών και της ποιότητας ζωής. Τα δεδομένα που συλλέγονται, αναλύονται καθώς «ρέουν» ασταμάτητα μέσα από τους “sensors” και τις συσκευές . Πριν αποθηκευτούν τα δεδομένα στο cloud, υπόκεινται σε επεξεργασία και μια σειρά χρήσιμες πληροφορίες παρέχονται για λήψη διορθωτικών ενεργειών η απλά δράσης.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν επίσης ο Πρόεδρος του European Federation of Cleaning Industries , ο Πρόεδρος του Hellenic Facilities Management Association μαζί με ξένους και Έλληνες εκπροσώπους του κλάδου, ενώ COO μεγάλης Ευρωπαϊκής εταιρίας Facility management της ECS (http://www.ecsynergy.eu/)  αναφέρθηκε επώνυμα στις προτάσεις της Diversey Care, όπως η σειρά φυτικών προϊόντων SUREκαι το Intellibot και το πως με αυτές ικανοποίησε ανάγκες πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Diversey Care, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.sealedair.com ή ακολουθήστε μας στο LinkedIn, Facebook και Twitter.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο