Τα νέα των μελών μας

Diversey Care: Housekeeping Olympics στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας Housekeeping 2016

 undefined

 

Η Diversey Care, μέλος της Sealed Air, και ο εμπορικός μας συνεργάτη στην Κύπρο, Klinete, ήταν οι επίσημοι χορηγοί στην εκδήλωση «Housekeeping Olympics», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό της Κύπρου στις 6 Σεπτεμβρίου 2016, στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας Housekeeping. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Κυπριακός Σύνδεσμος Οικιακής Οικονομίας, CYHA, οργανώνοντας τους πρώτους αγώνες «Housekeeping Olympics» οι οποίοι διεξήχθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ αδιαμφισβήτητα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. 

undefined

Στην εκδήλωση υπήρχε μεγάλη συμμετοχή, με πολύ κέφι και συναγωνιστικό πνεύμα. Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και οι συμμετέχοντες διασκέδασαν, μαθαίνοντας παράλληλα τις σωστές διαδικασίες καθαρισμού. Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι νικητές των αγώνων. Η Diversey Care θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και να βοηθά στο να ζούμε όλοι σε ένα  πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Diversey Care, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sealedair.com ή ακολουθήστε μας στο LinkedIn, Facebook και Twitter. 

 https://www.facebook.com/diversey

 http://www.linkedin.com/company/diversey-inc

 https://twitter.com/diversey

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο