Τα νέα των μελών μας

Discover the World: Τριπλή βράβευση της Air New Zealand στα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών Skytrax

undefined

 

Η Air New Zealand έλαβε τα βραβεία “World’s Best Premium Economy Class”, “Best Premium Economy Class airline seat” και “Best Premium Economy onboard catering” στα φετινά Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών.

Η αεροπορική εταιρεία σάρωσε τα βραβεία, λαμβάνοντας και τα τρία ‘Premium Economy’ βραβεία, επιβεβαιώνοντας την ανώτερη Premium Economy εμπειρία της Air New Zealand.  

Ο Chief Marketing and Customer Officer της Air New Zealand, Mike Tod, ανέφερε πως τα βραβεία αντικατοπτρίζουν το άριστο εν πτήσει προϊόν που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία στους επιβάτες.

 “Αυτές οι διακρίσεις είναι κάτι για το οποίο όλοι οι Νεοζηλανδοί μπορούν να είναι περήφανοι, καθώς συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να βρίσκουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε το ταξίδι των πελατών,” είπε ο κύριος Tod. 

Εκτός από τα τρία Premium Economy βραβεία, το Star Alliance Lounge Los Angeles της Air New Zealand έλαβε το βραβείο ‘Best Airline Alliance Lounge’.

Τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών Sky trax πραγματοποιήθηκαν στο Paris Air Show τη Τρίτη 16 Ιουνίου.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο