Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Συνεργασία της Liat με τη DISCOVER THE WORLD

 undefined

Η LIAT, η Αεροπορική Εταιρεία της Καραϊβικής, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη Discover the World με στόχο  την ανάπτυξη του αερομεταφορέα στις κύριες offline αγορές.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που δουλεύουμε με τη Discover the World και προσβλέπουμε να αναπτύξουμε τη βάση πελατών μας και να επεκτείνουμε τη παρουσία μας σε νέες αγορές,” ανέφερε ο David Evans, CEO της LIAT. “Η Discover the World γίνεται μέλος της ομάδας LIAT, αντιπροσωπεύοντάς μας σε σημαντικά events, αναπτύσσοντας τα κανάλια πωλήσεων και γνωστοποιώντας το brand της LIAT.”

“Η LIAT επί του παρόντος δεν αντιπροσωπεύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά  όπου βρίσκονται πολλοί interline και δυνητικοί επιβάτες,” πρόσθεσε ο Evans. “Αυτή η συνεργασία μας προσφέρει μια ευκαιρία να αναπτύξουμε την αναγνωρισιμότητα και τη  παρουσία μας.”

undefined

Ο Ian Murray, ο αντιπρόεδρος της Discover είπε, “Θα αντιπροσωπεύουμε τη LIAT σε 47 χώρες, όπου θα είμαστε υπεύθυνοι για την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών που ταξιδεύουν μεταξύ των νησιών στο δίκτυο της LIAT. Χρησιμοποιώντας την εμπειρογνωμοσύνη μας στις πωλήσεις με το digital marketing, θα αυξήσουμε το brand awareness και θα προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες.”

Ιδρυθείσα το 1956, η LIAT γιορτάζει την 60η επέτειό της φέτος. Η LIAT συνδέει τα νησιά σε ολόκληρη την ανατολική και νότια Καραϊβική, από το Πουέρτο Ρίκο έως τη Γουιάνα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο