Τα νέα των μελών μας

Discover The World: South African Airways strengthens its global position with 4-star rating

undefined

Η South African Airways (SAA), ο κορυφαίος αερομεταφορέας της Αφρικής, ενίσχυσε τη παγκόσμια θέση της λαμβάνοντας βαθμολογία 4 αστέρων για 13η συνεχόμενη χρονιά.

Αυτή η διάκριση, η οποία έρχεται παράλληλα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χρονιάς που έληξε το Μάρτιο 2014  και της προόδου στην εφαρμογή του Πλάνου Δράσης 90 Ημερών της Μακροπρόθεσμης Στρατηγικής Ανάκαμψης (LTTS), ενισχύει ακόμα περισσότερο την αεροπορική ως παγκόσμιο παίκτη στoν αεροπορικό κλάδο. Η South African Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Νότιας Αφρικής, γιορτάζει επίσης την 81η επέτειό της τον Φεβρουάριο.

“Η κατάταξη 4 αστέρων δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο ενώ εφαρμόζουμε τη Μακροπρόθεσμη Στρατηγική Ανάκαμψης, καθώς αναγνωρίζει τη συνεχή βελτίωση ποιότητας στο προϊόν και τις υπηρεσίες μας εν πτήσει, και τις συνεχείς βελτιώσεις στο αεροπορικό προϊόν και στα επίπεδα εξυπηρέτησης στη βάση μας στο Γιοχάνεσμπουργκ”.

Η αξιολόγηση της Skytrax Star Ranking εξετάζει περισσότερους από 800 τομείς του προϊόντος και παροχής υπηρεσιών, τόσο στις δραστηριότητες των αερολιμένων όσο και στην εμπειρία εν πτήσει, και αυτό δείχνει ότι οι επιβάτες της South African Airways μπορούν να προσδοκούν υψηλή ποιότητα προϊόντος και εξυπηρέτησης. Η Skytrax Ranking παρέχει έναν ακριβή και ανεξάρτητο οδηγό για τους ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, και η κατάταξη Αεροπορικής 4 αστέρων είναι η πιο σεβαστή κατηγορία.

Η SAA κερδίζει ετησίως πληθώρα βραβείων, με την κατάταξη Skytrax 4 αστέρων να αποτελεί το δεύτερο βραβείο από την αρχή του έτους. Τον προηγούμενο μήνα στη SAA απονεμήθηκαν τα βραβεία “Best Airline in Africa” και “Best Business Class to Africa” από το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό, Business Traveler.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο