Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Νέα σύνδεση Μπουένος Άιρες – Αθήνα με την Aerolíneas Argentinas σε συνεργασία με την Alitalia

undefined                       undefined

 

Η Aerolíneas Argentinas την 1η Ιουλίου 2017 πρόκειται να ορίσει την Discover the World ως Γενικό Αντιπρόσωπό της για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η απόφαση έγινε μετά από αξιολόγηση των διαθέσιμων επιλογών στην ελληνική αγορά. Η Aerolíneas είχε μία επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση με την Discover the World σε χώρες όπως το Ισραήλ και την Ελβετία, και αναμένει να αναπτύξει περαιτέρω τις επιχειρηματικές ευκαιρίες της στην Ελλάδα μέσω της νέας συνεργασίας.

Η απόφαση να ενισχυθεί η παρουσία της στην ελληνική αγορά συνοδεύεται από την αύξηση της υπερατλαντικής χωρητικότητας που αναπτύχθηκε μεταξύ της Αργεντινής και της Ευρώπης. Προς το παρόν, η Aerolíneas εξυπηρετεί την Αργεντινή από την Ισπανία και την Ιταλία, με απευθείας πτήσεις από τη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη. Η Aerolíneas προσφέρει καθημερινές πτήσεις από τη Μαδρίτη και πρόσφατα αύξησε τα δρομολόγια από 4 σε 5 φορές την εβδομάδα από τη Βαρκελώνη. Τα δρομολόγια της Ρώμης πρόσφατα αναβαθμίστηκαν από 4 φορές την εβδομάδα σε καθημερινή υπηρεσία από τον Ιούλιο του 2017. Όλες οι πτήσεις εκτελούνται από αεροσκάφη τύπου Airbus 330 και 340. Οι Έλληνες επιβάτες θα απολαμβάνουν καθημερινές απευθείας συνδέσεις μέσω της Μαδρίτης, της Βαρκελώνης και της Ρώμης, με τα δρομολόγια από / προς  την Αθήνα να καλύπτονται από άλλους αερομεταφορείς της SkyTeam.

undefined

«Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατότητα σύνδεσης προς την Αργεντινή, ενισχύοντας τον τουρισμό και βελτιώνοντας την εμπειρία των Ευρωπαίων ταξιδιωτών που επιλέγουν αυτόν τον φανταστικό προορισμό» δήλωσε ο Guillermo Rudaeff, Γενικός Διευθυντής της Aerolíneas Argentinas στην Ευρώπη. Επιπλέον, πρόσθεσε πως «με τη συνεργασία μεταξύ Aerolíneas Argentinas και Discover the World θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την παρουσία μας στην Ελληνική αγορά και να ενισχύουμε τον αριθμό των Ελλήνων επιβατών που επισκέπτονται την Αργεντινή κάθε χρόνο».

Ο Ντίνος Φραντζεσκάκης, Διευθυντής της Discover the World, δήλωσε: «Η Aerolíneas Argentinas έχει μακρά παρουσία στην αγορά μας έως και πριν από λίγα χρόνια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αυτός ο σημαντικός παράγοντας στην αγορά αερομεταφορών της Νότιας Αμερικής αποφάσισε να επενδύσει στην Ελληνική αγορά για άλλη μια φορά, ορίζοντας την Discover the World ως GSA, τώρα που η σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Μπουένος Άιρες έχει περισσότερες επιλογές.»

Από την 1η Ιουλίου, οι επιβάτες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα μπορούν να απευθύνουν τα αιτήματά τους στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Tel: +30 210 9652 300

Email: aerolineas@discovertheworld.gr

Web: www.discovertheworld.com/Greece

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο