Τα νέα των μελών μας

Discover The World Marketing – Greece: Virgin Atlantic Airways adds more flights to NYC


Η  Virgin Atlantic Airways, ένας από τους κορυφαίους  αερομεταφορείς  μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο , ανακοίνωσε σήμερα τέταρτη καθημερινή πτήση  μεταξύ Heathrow του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης Τζον Κένεντι .
 
Η νέα πρόσθετη  πτήση θα αρχίσει στις 28 Οκτωβρίου και θα συμπληρώσει το υφιστάμενο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας μεταξύ των δύο πόλεων, επιτρέποντας στην Virgin Atlantic  να αξιοποιήσει τις ισχυρές επιδόσεις της  στο σημαντικό αυτό δρομολόγιο.
  
Το νέο δρομολόγιο, θα εξυπηρετείται με αεροσκάφος Airbus, με αριθμούς  πτήσεων VS025 και VS026. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ένας συνδυασμός πρωινών και  βραδινών πτήσεων από τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, προσφέροντας στους επιβάτες μια ευέλικτη  πρόταση για ένα άνετο  ταξίδι στην πόλη  προσφέροντας την καλύτερη επιλογή  σύνδεσης  από ποτέ.
 
Τα δρομολόγια προς δυτικά θα αναχωρούν καθημερινά από το Λονδίνο Heathrow Terminal 3 στις  19:00 μ.μ. με  άφιξη στη Νέα Υόρκη λίγο μετά τις 22:00 μ.μ. τοπική ώρα. Η πτήση της  επιστροφής, θα πραγματοποιείται κατά την  διάρκεια της νύχτας , αναχωρώντας από το JFK της Νέας Υόρκης  Terminal 4, με άφιξη  στο Λονδίνο στις 20:00 μ.μ. τοπική ώρα.
 
Το πρόγραμμα του νέου δρομολογίου θα προσφέρει στους διερχόμενους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία, με πολύ καλή σύνδεση σε άλλα δρομολόγια  της  Virgin Atlantic, συμπεριλαμβανομένων των Δελχί, Ντουμπάι και πολλούς  από τους προορισμούς της Αφρικής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο