Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Η βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρεία GOL (G3) συμμετέχει στο BSP της Ελλάδας

undefined

 

 

Η GOL, Linhas Aéreas Inteligentes S.A. είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Λατινική Αμερική, προσφέροντας περίπου 900 καθημερινές πτήσεις σε 73 προορισμούς, 17 από τις οποίες είναι διεθνείς προς Νότια Αμερική, Καραϊβική και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η GOL διαθέτει ένα νέο, μοντέρνο στόλο από αεροσκάφη Boeing 737-700 και 737-800 Επόμενης Γενιάς (NG), τα πιο ασφαλή και αποδοτικά και με μέσο όρο ηλικίας τα 7,5 έτη. Η GOL επί του παρόντος έχει interline agreement με 79 αεροπορικές εταιρείες. 

Η GOL ιδρύθηκε το 2001 με στόχο να προσφέρει αεροπορικά ταξίδια στη Βραζιλία και σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική σε ανταγωνιστικούς ναύλους. Η στρατηγική της να επιδιώκει κερδοφόρα ανάπτυξη μέσω του μοντέλου χαμηλού κόστους με υψηλής ποιότητας υπηρεσίας πελατών επιτρέπει στην Εταιρεία να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές. 

Η Εταιρεία μετέφερε 37.7 εκατομμύρια επιβάτες το 2014. Για να κτίσει αυτή τη παράδοση επιτυχίας και ανάπτυξης, η Εταιρεία βασίζεται σε περίπου 16.354 υπαλλήλους. Εκτός από τη μεγάλη, κερδοφόρα ανάπτυξη και επέκταση  σε αγορές για το αεροπορικό ταξίδι, ένα άλλο χαρακτηριστικό της ιστορίας της GOL είναι η χρήση της τεχνολογίας. Η Εταιρεία επαναστάτησε στο Βραζιλιάνικο τομέα πολιτικής αεροπορίας επικεντρώνοντας τις πωλήσεις της στο Internet και συστήνοντας το έξυπνο webbasedcheckin, καθώς επίσης ήταν η πρώτη εταιρεία που έκανε όλη τη διαδικασία checkin εφικτή μέσω κινητού τηλεφώνου. 

Η Εταιρεία παραμένει επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της με επενδύσεις σε δραστηριότητες, συστήματα και διαδικασίες, καθώς και στο λανσάρισμα προϊόντων όπως το GOL+ για όλα τα εγχώρια δρομολόγια στη Βραζιλία, προσφέροντας επιπλέον άνεση και μία καλύτερη εμπειρία εν πτήσει. Ως αποτέλεσμα, η GOL έχει το μεγαλύτερο αριθμό Aseal θέσεων (πρότυπο κατάταξης της ANAC, National Civil Aviation Agency – Βραζιλία)

Η GOL έχει ένα πολύ μικρό ποσοστό καθυστέρησης πτήσεων, μόνο 6%, χάρη στις συνεχείς βελτιώσεις που γίνονται στη διαδικασία checkin. Το website της GOL επιτρέπει στους επιβάτες μια ευκολότερη και πιο γρήγορη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου.

Οι μετοχές της GOL είναι εισηγμένες στον NYSE και στον Bovespa.

Η GOL ανακοινώνει ότι στην Ελλάδα θα αντιπροσωπεύεται από την DISCOVER THE WORLD

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο