Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Η South African Airways αναπτύσσει περαιτέρω το δίκτυό της στη Δυτική Αφρική, με το νέο δρομολόγιο προς Abuja

undefined

 

Υποσαχάρια περιοχή της Αφρικής, εισάγει ένα δεύτερο entry point προς Νιγηρία, το οποίο θα έχει σημαντικά οφέλη για τους business ταξιδιώτες στη περιοχή της Δυτικής Αφρικής.    

Το νέο δρομολόγιο προς Abuja έρχεται λίγο μετά την επιτυχημένη εισαγωγή του  δρομολογίου Accra, Ghana προς Washington Dulles, τον Αύγουστο 2015. Η SAA λάνσαρε πτήσεις μεταξύ Accra, Ghana και Washington DC στη Βόρεια Αμερική, σε συνεργασία με την Africa World Airways.

“Η εισαγωγή της Abuja ως δεύτερο entry point στη Νιγηρία θα προσφέρει περισσότερες επιλογές, ειδικότερα στους business ταξιδιώτες και θα ενισχύσει τη παρουσία μας στην Αφρική,” είπε ο Sylvain Bosc, SAA Chief Commercial Officer.

Η Abuja έγινε η πρωτεύουσα της Νιγηρίας το Δεκέμβριο του 1991. Βρίσκεται στο κέντρο της Νιγηρίας στην Ομοσπονδιακή Περιοχή της Πρωτεύουσας (Federal Capital Territory) και αποτελεί την έδρα  της Κυβέρνησης της Νιγηρίας όπου βρίσκονται το Ανώτατο Δικαστήριο και οι Πρεσβείες των περισσότερων κρατών.

Με το δρομολόγιο αυτό, η SAA θα εξυπηρετεί οκτώ προορισμούς στη Κεντρική και Δυτική Αφρική, με πτήσεις από το hub στο Johannesburg προς Lagos (Νιγηρία); Abidjan (Ακτή του Ελεφαντοστού); Cotonou (Μπενίν); Accra (Γκάνα); Douala (Καμερούν), Dakar (Σενεγάλη) και Libreville (Γκαμπόν).

Οι τρεις non-stop πτήσεις θα εκτελούνται εβδομαδιαίως μεταξύ Johannesburg και του Nnamdi Azikiwe International Airport στην Abuja με το Airbus 330-200, προσφέροντας στη  Business class της SAA άνεση και πολυτέλεια, με την πιο σύγχρονη ψυχαγωγία εν πτήσει.

Η πρώτη πτήση είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το O.R Tambo International Airport στις 26 Ιανουαρίου 2016. Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση σε όλα τα κανάλια διανομής της  SAA. 

Το πρόγραμμα πτήσεων από/προς Αbuja:

Πτήση

Μέρες

Αναχώρηση Johannesburg

Άφιξη Abuja

SA80

Tρίτη, Παρασκευή, και Κυριακή

23h00

04h10 την επόμενη μέρα 

 

 

Αναχώρηση Abuja

Άφιξη Johannesburg

SA81

Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο

08h45

15h40

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο