Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Η Aeromexico προσφέρει απευθείας πτήσεις από Mexico City προς Τόκυο πέντε φορές την εβδομάδα

undefined

 

Η AEROMEXICO προσφέρει απευθείας πτήσεις από Mexico City προς Τόκυο πέντε φορές την εβδομάδα 

  • Τον Ιανουάριο 2016, ο αερομεταφορέας ξεκίνησε απευθείας πτήσεις από Mexico City προς Τόκυο
  • Από τον Ιούνιο 2016, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει το υπάρχον δρομολόγιο προσφέροντας πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από Mexico City προς Τόκυο  
  • Το 2016, η Aeromexico γιορτάζει 10 χρόνια σύνδεσης μεταξύ Μεξικό και Ιαπωνίας 

Η Aeromexico ανακοίνωσε απευθείας δρομολόγιο μεταξύ Mexico City και Narita το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2016 και του οποίου η συχνότητα θα αυξηθεί σε πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τον Ιούνιο 2016. 

Το απευθείας δρομολόγιο θα συμβάλλει στη μείωση της διάρκειας της πτήσης σε τρεις ώρες σε σύγκριση με το τωρινό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των stop overs. 

Ο αερομεταφορέας θα συνεχίσει να εκτελεί το δρομολόγιο προς Τόκυο με το Boeing787Dreamlinerτο οποίο διαθέτει 32 θέσεις σε Clase Premier, τη Business Class της Aeromexico, και 211 θέσεις στη κύρια καμπίνα.  

Οι πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις της Aeromexico θα προσφέρουν βελτιωμένες επιλογές σύνδεσης για τους business επιβάτες που ταξιδεύουν μέσω του κύριου hub,Terminal 2 στο Mexico City   International   Airport,   προς 46   προορισμούς   στο Μεξικό, όπως Aguascalientes, Cancun, Guadalajara, Leon, LosCabos, Monterrey, Queretaro και SanLuisPotosi και 40 διεθνείς προορισμούς, όπως Lima και Havana, μεταξύ άλλων.

undefined

Το πρόγραμμα της απευθείας πτήσης της Aeromexico είναι το παρακάτω: 

Mexico City-Tokyo*                                            Tokyo-MexicoCity* 

Mon

AM058   12:21a.m.   6:20a.m. (+1) Tues,Wed**,Fri, Sat,andSun AM057     3:25p.m. 1:10p.m. Wed, Thurs**, Sat,Sun 

*Flights and times published arelocalto each country and are subject to government approval and changes without notice

**New service starting in June 2016 

Ο Anko van der Werff, Chief Revenue Officer της Aeromexico, μίλησε για το νέο δρομολόγιο και είπε, “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κάναμε αυτές τις δύο σημαντικές ανακοινώσεις οι οποίες σίγουρα θα ωφελήσουν τον business τομέα με βελτιωμένη σύνδεση για την αυτοκινητοβιομηχανία και συνολικά για τη χώρα, αντιπροσωπεύοντας μία αύξηση 17% σε seat capacity μεταξύ των δύο κρατών. 

“Η Aeromexico συνεχίζει να είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία στη Λατινική Αμερική η οποία προσφέρει απευθείας πτήση προς Ασία χωρίς stop overs στις Ηνωμένες Πολιτείες.”

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο