Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Hainan Airlines

undefined

Η Hainan Airlines αντιπροσωπεύεται από την Discover the World Ελλάδας και Κύπρου από το 2012.

Από το 1993, οπότε άρχισε να εκτελεί δρομολόγια, έχει διατηρήσει ένα εξαιρετικό ρεκόρ σε θέματα ασφάλειας και οι υπηρεσίες της έχουν κερδίσει την ομόφωνη αναγνώριση ενός μεγάλου αριθμού επιβατών και της πολιτικής αεροπορίας. Τον Οκτώβριο του 2014 στα ετήσια World Travel Awards (WTA) 2014, η Hainan Airlines έλαβε τη βράβευση “Asia’s Best Business Class 2014”. Στις 27 Ιανουαρίου 2015, ο αερομεταφορέας χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα 100 πιο πολύτιμα κινέζικα εμπορικά σήματα (brands) από τη γνωστή συμβουλευτική εταιρεία “BrandZ”. Από το 2011, η Hainan Airlines με τη συνεχή καινοτομία στην εξυπηρέτηση έχει λάβει επί τέσσερα συναπτά έτη βαθμολογία πέντε αστέρων από την Skytrax.

Με ένα δίκτυο δρομολογίων, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη τη Κίνα, καλύπτοντας την Ασία, Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία και Αφρική, η Hainan Airlines έχει περίπου 500 εγχώρια και διεθνή δρομολόγια πτήσεων, φτάνοντας περίπου σε 90 προορισμούς.

Ο στόλος της HainanAirlines αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737, 767 και 787 και από Airbus 330. Το εσωτερικό των αεροσκαφών διαθέτει υψηλής ποιότητας premium class (first class καμπίνα και/ή μια ολοκαίνουρια ευρύχωρη και άνετη business-class καμπίνα) με επαρκή χώρο για τους επιβάτες. Το 2015, συνολικά περισσότερα από 142 αεροσκάφη είναι σε λειτουργία, με το Boeing 737 να αποτελεί το κύριο αεροσκάφος στενής ατράκτου του στόλου.

Στις 16 Απριλίου 2015, ο αερομεταφορέας παρέλαβε το δέκατο Boeing 787 Dreamliner, το οποίο προσγειώθηκε στο Haikou Meilan International Airport. Το νέο Dreamliner είναι εξοπλισμένο με 213 θέσεις – 36 business class και 177 economy. Το αεροσκάφος εγκαινίασε τη πτήση του νέου δρομολογίου ChongqingRome στις 27 Απριλίου 2015. Επίσης, το 2015 ο αερομεταφορέας θα προσθέσει τρία νέα υπερειρηνικά δρομολόγια, Beijing-San Jose και Shanghai PudongBoston/Seattle. Ο κινέζικος αερομεταφορέας θα ξεκινήσει πτήσεις και στο δρομολόγιο Tel Aviv-Beijing το Σεπτέμβριο 2015. Αρχικά, η HainanAirlines θα εκτελεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου Ben Gurion και Πεκίνου τις ακόλουθες μέρες: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.

 

Onboard travel experience

 

Business Class cabin

 undefined

 

Dining        

Απολαύστε νόστιμα γεύματα από έμπειρους σεφ επιλέγοντας Δυτική ή Κινέζικη κουζίνα. Η HainanAirlines έχει προσκαλέσει ειδικά τον κύριο Wang Hongren ο οποίος είναι ο υπεύθυνος catering φέτος με σκοπό να προσφέρει στους επιβάτες τις καλύτερες υπηρεσίες εν πτήσει.

undefined

 

AirbusA330-200s

Στο Airbus A330-200, τα καθίσματα διαθέτουν υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD widescreen- 10.6 ίντσες για τη Business Class και 8,9 ίντσες για την Economy Class. Το ταξίδι σας θα είναι ξεκούραστo και άνετο, καθώς μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από ταινίες και μουσική.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο