Τα νέα των μελών μας

Discover the World Greece: FliteStar – Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη αεροπορική εταιρεία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Discover the World

 

undefined

H Flite Star ξεχωρίζει για τις εύελικτες και πολυπληθείς υπηρεσίες της παγκοσμίως. Ως μια τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη αεροπορική εταιρεία, η Flitestar, είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, με ιδιωτικό αεροπορικό μέσο. Από μικρά ιδιωτικά τζετ μέχρι και μεγάλα εμπορικά αεροσκάφη και φορτία, είναι καθήκον μας να παρέχουμε στον καταναλωτή το καλύτερο δυνατό αεροσκάφος στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Αν χρειάζεστε ένα αεροσκάφος, μέσω των συνεργατών μας, έχουμε πρόσβαση σε πάνω από 7000 αεροσκάφη παγκοσμίως, με βάσεις στόλου στην Αγγλία, στην Νότια Αφρική και στην Ρωσία, πιο συγκεκριμένα:

  • Ιδιωτικά τζετ – Ελαφριά, μεσαία και μεγάλης εμβέλειας ιδιωτικά τζετ για να καλύψουν όλες τις ανάγκες του ιδιωτικού αεροπορικού σας ταξιδιού.
  • Περιφερειακά τζετ – Περιφερειακά τζετ για σύντομες με μεσαίες υπηρεσίες μεταφοράς, με μέγιστο αριθμό επιβατών 50.
  • Εμπορικά τζετ – Στενά και ευρεία είναι σε μέγεθος τα εμπορικά τζετ, σχεδιασμένα για μεγάλες ομάδες ταξιδιωτών.

Ταξιδέψτε με ασφάλεια – Ταξιδέψτε με ιδιωτικά αεροσκάφη. Παρέχουμε Covid-19 Safe Skies προγράμματα για να σας επιβεβαιώσουμε ότι και οι επιβάτες αλλά και το προσωπικό θα ταξιδεύουν με ασφάλεια.

Στείλτε μας email στο: info@discovertheworld.gr

Καλέστε μας στο: +30.210.9652300

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο