Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Έναρξη απευθείας πτήσεων της Condor Θεσσαλονική – Φρανκφούρτη

undefined

 

Από τις 2 Μαΐου ανακοίνωσε η Condor ότι ξεκινά τις νέες απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Φρανκφούρτη. Πρόκειται για δύο πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τρίτη και Παρασκευή, που θα εκτελούνται με Airbus A320-100/200. Η διάρκεια πτήσης θα είναι 2 ώρες και 30 λεπτά, με το χαμηλότερο ναύλο στην Economy Light Class να ξεκινά από 39,99. Με αυτή τη νέα σύνδεση πρόκειται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η τουριστική κίνηση κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αλλά έως και τις 24 Οκτωβρίου, όπου πρόκειται να σταματήσουν οι πτήσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.condor.com.

 undefined

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως η Condor ιδρύθηκε το 1955 και είναι η μητρική εταιρία της Thomas Cook Group. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στη Γερμανία με κύρια βάση της τη Φρανκφούρτη. Σήμερα, εξυπηρετεί πάνω από 80 προορισμούς παγκοσμίως και το δίκτυό της συνδέει τη Γερμανία με εξωτικούς προορισμούς όπως αυτοί της Καραϊβικής, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο