Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Εκδήλωση της Condor στη Θεσσαλονίκη

undefined

 

Με αφορμή τη νέα απευθείας πτήση της Condor Airlines από Θεσσαλονίκη – Φρανκφούρτη, η Discover The World Greece -γενικός αντιπρόσωπος της Condor Airlines στην Ελλάδα και στην Κύπρο-διοργάνωσε μία εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στις 25 Απριλίου 2017. Στην εκδήλωση παρευρεύθηκαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της Βορείου Ελλάδος, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Μπασμαδέλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον διευθυντή της Discover the World κ. Φραντζεσκάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ανέφερε ότι η νέα πτήση της Condor είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα να συνδεθεί μέσω Γερμανίας με το παγκόσμιο δίκτυο της Condor Airlines, και ευελπιστεί ότι προσεχώς η πτήση θα συνεχιστεί όλο το χρόνο.

Ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της Condor στην Ελλάδα κ. Κώστας Μοσχίδης παρουσίασε τους προορισμούς και τις υπηρεσίες της Condor, εστιάζοντας στην απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την πορεία των πτήσεων της Condor. Μετά την εκδήλωση ακολούθησε πρωινός μπουφές στο χώρο του ξενοδοχείου και απαντήθηκαν ερωτήσεις των καλεσμένων. Στο τέλος κληρώθηκαν δύο εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Φρανκφούρτη τα οποία κέρδισε η Πόπη Κερεστετζοπούλου από το Urania Maas Travel.

http://news.gtp.gr/2017/04/28/condornewdirectthessalonikifrankfurtgreektravelagents/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο