Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Condor: Νέες πτήσεις Ελλάδα- Γερμανία το καλοκαίρι του 2018

undefined

 

Μεγάλο εύρος πτήσεων προς την Ελλάδα, προβλέπεται να έχει το θερινό πρόγραμμα της Condor για το 2018.

undefined

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αερομεταφορέα, το επόμενο καλοκαίρι θα προσφέρονται 134 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 15 ελληνικούς προορισμούς, ενώ 3 προορισμοί στο Αιγαίο θα συνδέονται, ο καθένας, με τουλάχιστον ένα γερμανικό αεροδρόμιο.

Πιο αναλυτικά, θα εκτελούνται πτήσεις προς Καλαμάτα, Σάμο και Σκιάθο όχι μόνο από το Μόναχο και τη Φρανκφούρτη αλλά και από το Ντίσελντορφ και τη Στουτγκάρδη. Όσον αφορά στις προκρατήσεις, σημειώνεται ότι προσφέρονται μεγάλα περιθώρια εξοικονόμησης κόστους.

Eπιπλέον, θα διατηρηθούν και στο θερινό πρόγραμμα του 2018, οι νέοι ιταλικοί προορισμοί, η Κύπρος και η Μάλτα καθώς και οι απευθείας πτήσεις προς Βουλγαρία, Κροατία και Τουρκία που προστέθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία θα πετά προς 43 διαφορετικούς καλοκαιρινούς προορισμούς από 8 γερμανικά αεροδρόμια.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο