Τα νέα των μελών μας

Discover The World: Condor – Δρομολόγια καλοκαίρι 2016 – Ελλάδα

undefined

Η CONDOR είναι μέλος του ομίλου «Thomas Cook Group Airlines»  που περιλαμβάνει και τις αεροπορικές εταιρείες Thomas Cook Airlines Belgium (HQ) και Thomas Cook Airlines UK (MT). H Thomas Cook Group Airline έχει έδρα τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκανδιναβία και το δίκτυο της καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια & Κεντρική Αμερική, Καναδά και Καραϊβική. Ο στόλος της αποτελείται από 89 αεροσκάφη Airbus A319-320-321-330 και Boeing 757-767ER.

undefined

Η κύρια βάση της είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, από όπου αναχωρούν οι περισσότερες πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Δευτεροβάθμια βάση για πτήσεις στη Μεσόγειο είναι το Μόναχο όπως κι άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας και Αγγλίας. Στην Ελλάδα οι πτήσεις πραγματοποιούνται από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, η Condor εκτελεί απευθείας πτήσεις από 14 ελληνικούς προορισμούς προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τα δρομολόγια από/προς Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Condor και τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου www.thomascookairlines.com.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο