Τα νέα των μελών μας

Dinner in the Sky Athens: Dinner in the Sky Athens – 5 χρονια ψηλά!

undefined

 

Για 5η συνεχή χρονιά το πολυβραβευμένο και πρωτοποριακό παγκόσμιο concept Dinner in the Sky επαναλειτουργεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

Στο πιο σημαντικό πολιτιστικό κέντρο της Αθήνας, που μάλιστα φέτος γιορτάζει τα 20α του γενέθλια, το Dinner in the Sky Athens έχει φιλοξενήσει τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από δεκαεπτά χιλιάδες ξένους και Έλληνες επισκέπτες, τους οποίους ανέβασε κυριολεκτικά.. στον αέρα για ένα αξέχαστο δείπνο, και όχι μόνο!  

undefined

Όπως το διατυπώνουν στις κριτικές τους όσοι το έχουν επισκεφθεί προκειται «για μια μοναδική εμπειρία ζωής», κάτι που θα τους μείνει για πάντα αξέχαστο!  

Καθώς περιστρεφόμαστε σιγά-σιγά, εσείς απολαμβάνετε τη μοναδική θέα απο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό έως τον Πειραιά και την Πάρνηθα.  

Επιλέξτε ανάμεσα στο δείπνο την ώρα του μαγικού ηλιοβασιλέματος ή λίγο αργότερα την ώρα που ανάβουν τα φώτα της πόλης. 

Καλέστε τους φίλους σας, τους αγαπημένους σας ή τους συναδέλφους σας σε μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει εξαιρετικό φαγητό, εκπληκτική ατμόσφαιρα και επιβλητική θέα σε ένα μέρος που σίγουρα δεν έχουν ξαναβρεθεί. 

Φέτος η ανανεωμένη ομάδα του Dinner in the Sky Athens έχει ετοιμάσει για τους «συνδαιτημόνες» ένα ξεχωριστό μενού 6 πιάτων που βασίζεται αποκλειστικά στην ελληνική κουζίνα και χρησιμοποιεί τοπικά ποιόντα ΠΟΠ από Έλληνες παραγωγούς, τιμώντας την χώρα μας και διαδίδοντας τις υπέροχες γεύσεις μας στο εξωτερικό.  

undefined

Το Dinner in the Sky Athens ανοίγει τα “φτερά” του και σας προσκαλεί σε έναν.. μαγικό κόσμο ψηλά στον ουρανό από τις 2 Μαΐου 2019! 

Προσδεθείτε στο … www.dinnerinthesky.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο