Τα νέα των μελών μας

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.: «Routes Airport Marketing Awards Europe 2010» Οι αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης βραβεύουν ξανά το αεροδρόμιο της Αθήνας

Οι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες βράβευσαν για έκτη συνεχή χρονιά το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για τη δυναμική υποστήριξη που παρέχει στην αναπτυξιακή προσπάθειά τους, μέσω οικονομικών κινήτρων και πρωτοποριακών προγραμμάτων αεροδρομιακού μάρκετινγκ. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου ανάπτυξης δρομολογίων «ROUTES Europe» (Τουλούζη, 9-11 Μαΐου), όπου το αεροδρόμιο κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Νότια Ευρώπη – Μεσόγειος», στην οποία συμμετείχαν αεροδρόμια όπως, μεταξύ άλλων, της Ρώμης, της Βαρκελώνης, της Μαδρίτης, της Λισαβόνας και τα 2 αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης.

Η νέα βράβευση του ΔΑΑ αντικατοπτρίζει τη διαχρονική και επιτυχημένη συνεργασία του αεροδρομίου με τις αεροπορικές εταιρείες και αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω της συνεχιζόμενης δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας. Aξίζει να σημειωθεί ότι το 2010 ο Διεθνής Αερολιμένα Αθηνών υποδέχεται 5 αεροπορικές εταιρείες που ξεκινούν νέα δρομολόγια από/προς το αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, οι «νέες αφίξεις» είναι οι: Air Canada (Μόντρεαλ και Τορόντο), Air Transat (Βανκούβερ), Croatia Airlines (Ζάγκρεμπ), Estonian Air (Ταλίν) και Transaero (Αγία Πετρούπολη), ενώ η Hellenic Imperial ξεκινά πτήσεις προς το Γιοχάνεσμπουργκ. Επίσης, αρκετές επιπλέον συχνότητες προστίθενται κατά τη θερινή περίοδο σε ήδη υπάρχοντες προορισμούς.

«Η νέα διάκριση του αεροδρομίου μας έχει ξεχωριστή αξία, καθώς, παρά τη συνέχιση της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας, οι αεροπορικές εταιρείες μας επιβράβευσαν και πάλι για την έμπρακτη υποστήριξη που παρέχουμε στα αναπτυξιακά σχέδιά τους», δήλωσε ο κ. Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. «Η διεθνής καταξίωση του ΔΑΑ ως προτύπου στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοποριακών προγραμμάτων οικονομικών κινήτρων και υποστήριξης των αεροπορικών εταιρειών, μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις αεροπορικές εταιρείες για την αναγνώριση της στρατηγικής του αεροδρομίου μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αναπτυξιακή δραστηριότητά τους στην κοινή πορεία μας».

      

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο