Τα νέα των μελών μας

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.: Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, με στόχο την υλοποίηση συντονισμένων κοινών δράσεων που θα αξιοποιούν τη δυναμική των αερομεταφορών ως βασικού άξονα για την ανάπτυξη τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο, το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΕΟΤ και ΔΑΑ περιλαμβάνει άξονες δράσεων, όπως: συνεργασία σε τομείς επικοινωνιακής/διαφημιστικής προβολής θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος  με στόχο την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και της κίνησης, από κοινού συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις, Συνέδρια και συναντήσεις, καθώς και συνεργασία σε διεξαγωγή ερευνών αγοράς ή και συμμετοχή του ΕΟΤ σε σχετικές έρευνες που ήδη διεξάγει το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η στρατηγική του ΕΟΤ για αξιοποίηση και συνέργεια με κάθε φορέα που σχετίζεται με την προβολή του τουρισμού στην Ελλάδα, ενισχύεται ιδιαίτερα μέσα από τη συνεργασία με το ΔΑΑ. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ασφαλή αεροδρόμια στον κόσμο, με προνομιακή γεωγραφική θέση, υπερσύγχρονη τεχνολογική υποδομή και  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που τον κατατάσσουν ανάμεσα στα πιο σημαντικά κέντρα αερομεταφορών στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Ισχυρός πόλος οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης σε τοπική και εθνική κλίμακα, ο ΔΑΑ δραστηριοποιείται στην παροχή ευρέος φάσματος συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίες εκτείνονται από τον τομέα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και την επιχειρησιακή ετοιμότητα, έως τη διεξαγωγή ερευνών αγοράς και τις υπηρεσίες αεροπορικού μάρκετινγκ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο