Τα νέα των μελών μας

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.: «Με Έμπνευση από το Θαλάσσιο Περιβάλλον» – Έκθεση στο αεροδρόμιο

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το ΜΕDASSET (Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών) καλωσορίζουν τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου στην έκθεση «Με Έμπνευση από το Θαλάσσιο Περιβάλλον», με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών δράσης και λειτουργίας της οργάνωσης.

Η έκθεση -τρίτη παρουσία του MEDASSETστο αεροδρόμιο- προσφέρει μια αφυπνιστική περιήγηση στη θαλάσσια ζωή, μέσα από τα μάτια νέων ταλαντούχων σπουδαστών γραφιστικής της σχολής ΑΚΤΟ. Οι 25 αφίσες της έκθεσης είναι καρπός του διαγωνισμού που διοργάνωσε ειδικά για το αεροδρόμιο της Αθήνας το MEDASSET με τον ΑΚΤΟ κατά το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012, με ευρύτερο θέμα την ανάγκη προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη Μεσόγειο και σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού. Τα 48 έργα που υπέβαλαν σπουδαστές και απόφοιτοι της σχολής, αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή ειδικών, η οποία ξεχώρισε 25 αφίσες, εκ των οποίων οι 3 καλύτερες θα βραβευθούν στις 25 Ιανουαρίου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται επίσης φωτογραφίες από το πολυετές έργο του MEDASSET σε όλη τη Μεσόγειο, καθώς και οπτικό υλικό με θέμα την προστασία της θαλάσσιας χελώνας. 

Η έκθεση «Με Έμπνευση από το Θαλάσσιο Περιβάλλον», θα είναι ανοικτή από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2013, προσβάσιμη καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου στο χώρο «Περιβάλλον και Πολιτισμός» του αεροδρομίου, στο επίπεδο Αναχωρήσεων (Είσοδος 3).

Τα βραβεία για τις 3 καλύτερες αφίσες είναι προσφορά των εταιριών ΙDEAL και Panorama Bikes (Μαρούσι), COCO-MAT και Σκιαδόπουλος photographic equipment.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο