Τα νέα των μελών μας

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων – O κ. Στράτος Παπαδημητρίου νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας

undefined

 

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» εξέλεξε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με την ακόλουθη σύνθεση:

κ. Στράτος Παπαδημητρίου
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

κ. Reiner Schraenkler
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Dr. Jacques F. Poos
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

κ. Ιωάννης Καρύδας
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

κ. Bernward Kulle
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Dr. Peter Noé
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

κ. Αντώνης Τριφύλλης
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

κ. Παναγιώτης Τσάκος
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Dr. Hans-Georg Vater
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
 
Ο νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Αεροδρομίου, κ. Στράτος Παπαδημητρίου, πολιτικός μηχανικός/ συγκοινωνιολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Σχεδιασμού των Μεταφορών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, διαδέχεται τον κ. Λουκά Παπάζογλου, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από το Μάιο 2008 ως σήμερα.
 
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο κ. Reiner Schraenkler, αντικαθιστώντας τον κ. Harald Peipers, που κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από τη σύσταση της εταιρείας.

Επίσης, ως νέα Μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν οι κύριοι Bernward Kulle και Αντώνης Τριφύλλης.

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΔΑΑ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Λουκά Παπάζογλου για την πολύτιμη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Εταιρείας Αεροδρομίου. Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης η Γενική Συνέλευση των Μετόχων στον κ. Harald Peipers για τη συμβολή του στην Εταιρεία Αεροδρομίου από το 1996 μέχρι σήμερα, καθώς και στους κυρίους Reinhard Kalenda, Μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας από τη σύστασή της, και Ιωάννη Σιδηρόπουλο, Μέλος του Δ.Σ. από το 2002.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» ενέκρινε τα πεπραγμένα, τον ισολογισμό και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας κατά το έτος 2009. Επίσης εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος στους Μετόχους, ύψους € 5,6 ανά μετοχή.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος, κ. Λουκάς Παπάζογλου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με τη συμπλήρωση δύο ετών, ολοκληρώθηκε σήμερα η θητεία μου ως Προέδρου της Εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.». Αποχωρώ από τη θέση του Προέδρου έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από μια εταιρεία η οποία λειτουργεί υποδειγματικά και αποτελεί πρότυπο επιτυχούς συνεργασίας Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας κ. Γιάννη Παράσχη, τη Διοίκηση και όλο το προσωπικό του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Μεταφορών για τη συνεργασία και για τον πάντα θετικό τρόπο αντιμετώπισης της Εταιρείας Αεροδρομίου. Η σημερινή εκλογή του κ. Παπαδημητρίου στη θέση του Προέδρου αποτελεί εχέγγυο για τη συνέχιση αυτής της άριστης συνεργασίας.
Εύχομαι στο νέο Πρόεδρο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε επιτυχία.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο