Τα νέα των μελών μας

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.: Ένα νέο πάρκο για το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Ένα ακόμη πάρκο, έκτασης 24 στρεμμάτων, ολοκλήρωσε και παρέδωσε το Δεκέμβριο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στους γείτονές του στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, στο πλαίσιο της δέσμευσής του να συμβάλλει στη διατήρηση του περιβάλλοντος των γειτονικών κοινοτήτων, με τη δημιουργία χώρων αστικού πρασίνου.
 
Ο χώρος για τη διαμόρφωση του οποίου οι εργασίες ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2011, βρίσκεται εντός του επιχειρηματικού πάρκου των Σπάτων, στη θέση «Πέτρα-Γιαλού-Βούλια-Προκαλήσι» και περιλαμβάνει:
 
•         Κεντρική κυκλική πλατεία με πλακόστρωτο και κιόσκι
•         Παιδική χαρά
•         Δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων
•         Χώρους ξεκούρασης με παγκάκια, κιόσκια, κ.λπ.
 
Στο πάρκο φυτεύτηκε μεγάλος αριθμός δένδρων, θάμνων και άλλων φυτών.   

Το νέο πάρκο είναι το έκτο στη σειρά έργο αστικού πρασίνου που δημιουργείται στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, μετά την κατασκευή πάρκων στους Δήμους Παλλήνης, Μαρκόπουλου, Κορωπίου, Γλυκών Νερών και Αρτέμιδος. Η συνολική έκταση όλων των πάρκων ξεπερνά τα 80 στρέμματα.

     

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο