Τα νέα των μελών μας

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε: Δύο νέες διεθνείς διακρίσεις για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Αξιολογώντας τα αεροδρόμια σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον κλάδο των αερομεταφορών, το βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Μεταφορών απέδωσε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τον τίτλο «Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011» (“European Airport of the Year 2011”), για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το σχεδιασμό του, την επιτυχημένη και διεθνώς αναγνωρισμένη στρατηγική μάρκετινγκ που εφαρμόζει, την ισχυρή επιχειρηματικότητα και την εταιρική υπευθυνότητά του, παρά τη δυσμενή συγκυρία την οποία διανύει η ελληνική οικονομία.

Οργανισμός διεθνούς κύρους με αποστολή τον καθορισμό προτύπων στο χώρο των μεταφορών, το βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Μεταφορών (Institute of Transport Management / ITM) αναγνώρισε ιδιαίτερα τη συνεχή και δυναμική υποστήριξη του αεροδρομίου προς τις αεροπορικές εταιρείες, είτε μέσω της παροχής αναπτυξιακών κινήτρων είτε μέσω του παγώματος –για τρίτη χρονιά- των χρεώσεών του. Επίσης, ξεχωριστή αναφορά έγινε στην δυναμική του ΔΑΑ ως μοχλού ανάπτυξης και απασχόλησης, με σημαντική συμβολή στην τοπική και στην εθνική οικονομία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Ινστιτούτο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι «ένα αεροδρόμιο με ισχυρή πελατοκεντρική φιλοσοφία και συνεχή δέσμευση στην καινοτομία, ένα αεροδρόμιο που «κοιτάζει μπροστά».

Η σχετική ανακοίνωση του Ινστιτούτου στη σύνδεση: www.itmworld.com

Routes Europe: Ακόμη μια διάκριση για το ΔΑΑ από τις αεροπορικές εταιρείες.  

Παράλληλα, ακόμη μία διάκριση απένειμαν οι αεροπορικές εταιρείες στο ΔΑΑ για τη συνεχή υποστήριξη που προσφέρει μέσω των προγραμμάτων του αεροδρομιακού μάρκετινγκ και αναπτυξιακών κινήτρων. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών Routes Europe που έγινε στο Κάλιαρι με τη συμμετοχή 700 εκπροσώπων του κλάδου των αερομεταφορών, ο ΔΑΑ έλαβε ειδικό τιμητικό βραβείο στην κατηγορία «Μεσόγειος / Ν. Ευρώπη», σε αναγνώριση της δημιουργικότητας και της αποτελεσματικότητάς του στην ανάπτυξη δρομολογίων, ειδικά κατά την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο