Τα νέα των μελών μας

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: 5 Ιουνίου 2012 – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετείχε ενεργά και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με τις ακόλουθες πρωτοβουλίες:

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης στα σχολεία των Σπάτων & της Αρτέμιδος

Για μία ακόμη χρονιά, το αεροδρόμιο επιβράβευσε τα σχολεία τoυ ενοποιημένου πλέον Δήμου για την ενθουσιώδη συμμετοχή των μαθητών στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του ΔΑΑ, προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό και οργανώνοντας περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Το 2011, τα παιδιά ανακύκλωσαν 4,3 τόνους χαρτιού & αλουμινίου, ενώ από το 2005 μέχρι σήμερα η ανακύκλωση ξεπερνά τους 37 τόνους.

Συλλογή FOD (Foreign Object Debris)

Η εταιρεία μας διοργανώνει δραστηριότητα που αφορά στη συλλογή FOD στην περιοχή δραστηριότητας αεροσκαφών με τη συμμετοχή πάνω από 50 εθελοντών από το ΔΑΑ και άλλων μελών της αεροπορικής κοινότητας.

Διήμερος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους εργαζομένους στο ΔΑΑ

Προκειμένου να ενισχύσουμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης στο ΔΑΑ, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Ιουνίου, διοργανώθηκε διαγωνισμός ανακύκλωσης μεταξύ των εργαζομένων του ΔΑΑ με σκοπό να προσκομιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά προς ανακύκλωση.

Υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Για 10η συνεχή χρονιά, ο ΔΑΑ χορήγησε 2 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος, με αντικείμενο την περιβαλλοντική διαχείριση), ενθαρρύνοντας και ενισχύοντας την ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ολοκλήρωση του 6ου Πάρκου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του 6ου πάρκου εκτός των ορίων του αεροδρομίου, στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος. Το πάρκο περιλαμβάνει εκτεταμένο δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων, παιδική χαρά, κυλικείο και ανοικτό χώρο για αθλοπαιδιές και άλλες δραστηριότητες. Επίσης, στο πάρκο φυτεύτηκαν από το ΔΑΑ περισσότερα από 5.000 δέντρα και θάμνοι, ανεβάζοντας τη συνολική πράσινη έκταση που έχει παραδοθεί στις τοπικές κοινότητες στα 84.000 τ.μ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο