Τα νέα των μελών μας

Destsetters: Κέρκυρα: Δύο νέα luxury projects από το Destsetters, αλλάζουν τα δεδομένα του νησιού

Ένα μικρό 5 Star Boutique Ξενοδοχείο και το πρώτο multi-property Villa Brand, προβάλλουν ένα νέο concept πολυτελών διακοπών στον δημοφιλή για τα μεγάλα του ξενοδοχεία προορισμό, δείχνοντας τη νέα τάση πολυτελών διακοπών στην Κέρκυρα. 

undefined

Δύο νέα Ξενοδοχειακά Projects στην Κέρκυρα παίρνουν την τελική τους μορφή, με την ομάδα του Destsetters να επιμελείται το συνολικό τους concept και στρατηγική, λανσάροντας ένα νέο πρότυπο πολυτελών διακοπών στο νησί. Αν και η Κέρκυρα φημίζεται για τα μεγάλα της ξενοδοχεία, το Destsetters, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των δύο διαφορετικών επενδύσεων, στοχεύει στην ανάπτυξη ενός νέου, πιο προσωποποιημένου μοντέλου διακοπών, που στόχο έχει να αναδείξει την τοπική εμπειρία αλλά και την επαφή με τη φύση του νησιού.

The Yard Corfu: Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά ενός ελαιώνα

undefined

The Yard Corfu 

Ξεκινώντας με το υπό κατασκευή The Yard Corfu”, το Destsetters δημιουργεί την ιδέα ενός πολυτελούς Boutique Ξενοδοχείου που δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία στην καρδιά ενός παλιού Ελαιώνα. Με βασικό κανόνα να μην κοπεί ούτε ένα δέντρο, η αυλή του TheYard παρουσιάζει μια σειρά από δραστηριότητες για τους ταξιδιώτες, αφού το υπαίθριο αυτό facility μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς όλης της διαμονής. Όπως αναφέρουν τα στελέχη του Destsetters, “Στόχος είναι να συνυπάρξει ο ταξιδιώτης με τη φύση, και να περάσουμε σε μία εποχή δημιουργίας καταλυμάτων πιο φιλικών για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον”. 

Spiritual Living Corfu: Το πρώτο multi-property Villa Brand

undefined

Ενδεικτικό Moodboard του Spiritual Living Corfu 

Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία σχετικά με το sustainability, το δεύτερο hospitalityproject που ετοιμάζεται στην Κέρκυρα από την ομάδα του Destsetters, φέρει τον τίτλο “Spiritual Living Corfu”. Η συγκεκριμένη επιχείρηση αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο multiproperty luxury brand για Βίλες και Εμπειρίες στο νησί. Τοποθετώντας στο επίκεντρο το meditation και τον πιο “πνευματικό” τρόπο διακοπών, το νέο πολυτελές brand της Κέρκυρας έρχεται να συνδυάσει μια σειρά από Design Villas & Experiences, δημιουργώντας ένα ενιαίο brand με κοινά χαρακτηριστικά και εμπειρίες — ακόμη και όταν τα καταλύματα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στο νησί.

Η ομάδα του Destsetters ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα στην Κέρκυρα για την Conceptual Φωτογράφιση του Spiritual Living Corfu σε συνεργασία με τον Χρήστο Δράζο, που αναμένεται να λανσαριστεί αυτό τον Σεπτέμβριο, ενώ η ολοκλήρωση του TheYard Corfu έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2021. 

Για να μάθετε περισσότερα για τα ξενοδοχειακά concepts που αναπτύσσει το destsetters, επικοινωνήστε στο +30 2103245142 ή κλείστε απευθείας skype meeting με έναν hotel concept maker ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο