Τα νέα των μελών μας

Destsetters: Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars – Hotelier Academy

undefined

 

Η Hotelier Academy συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες της Ξενοδοχειακής Αγοράς και οργανώνει δωρεάν Live Ξενοδοχειακά Webinars για τον μήνα Απρίλιο, με στόχο την τόνωση της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Αν και διανύουμε μία από τις πιο πιεσμένες Τουριστικές περιόδους λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της έξαρσης του COVID-19, αποφασίσαμε να μετατρέψουμε το διάστημα αυτό σε μια εποικοδομητική περίοδο, τόσο για την ενίσχυση της Ξενοδοχειακής μας γνώσης, όσο και για εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού μας. 

Για τον λόγο αυτό, η Hotelier Academy Greece, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, αναλαμβάνει αυτή τη δυναμική πρωτοβουλία εκπαίδευσης, παρέχοντας Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο E-Learning περιβάλλον της, με στόχο την τόνωση της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Αν και η τρέχουσα κατάσταση μας αφορά όλους ιδιαίτερα, τα Webinars δεν θα επικεντρωθούν στους τρόπους με τους οποίους ο COVID-19 επηρεάζει τα ξενοδοχεία, αλλά θα φροντίσουμε να καλυφθούν θέματα που άλλοτε δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε – όπως η Οργάνωση του προσωπικού, οι Online πωλήσεις, η Στρατηγική, αλλά και άλλα πολλά.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τα Webinars εντελώς δωρεάν, ενώ μπορεί να έχει πρόσβαση:

• Στις σχετικές παρουσιάσεις και σε ειδικά tests που θα παρέχει ο κάθε ομιλητής.
• Σε επιπρόσθετο σχετικό content που θα συγκεντρώσει η Hotelier Academy σχετικά με το θέμα.
• Σε ειδικό περιβάλλον που μπορεί να θέσει άμεσα τις ερωτήσεις του στον ομιλητή, εξατομικευμένα για το ξενοδοχείο του.

Δήλωσε Συμμετοχή εδώ  https://greece.hoteliertraining.com/index

Διάβασε το άρθρο εδώ  https://www.hotelieracademy.gr/dorean-webinars/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο