Τα νέα των μελών μας

Demand: Ξενοδόχος του Αύριο: Η νέα καμπάνια του 100% Hotel Show αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην έκθεση

Ξενοδόχος του Αύριο: Η νέα καμπάνια του 100% Hotel Show αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην έκθεση

undefined

Ένα εναλλακτικό video concept επέλεξε το 100% Hotel Show για τη φετινή του καμπάνια, με την Εικονική Πραγματικότητα να βρίσκεται στο επίκεντρο της έκθεσης.

Με ένα τελείως διαφορετικό concept για τη φετινή του καμπάνια επανέρχεται αυτές τις ημέρες το 100% Hotel Show. Η τεχνολογία και οι φουτουριστικές εικόνες πρωταγωνιστούν στο νέο του Video, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ελληνικής καταγωγής βραβευμένη στις Κάννες Video Making εταιρεία, NEEDaFIXER.

Σε αντίθεση με την καμπάνια της περσινής χρονιάς, το νέο video spot του 100% Hotel Show, επικεντρώνεται σε minimal ξενοδοχειακές εικόνες, με το Virtual Reality να γίνεται σήμα κατατεθέν της νέας του εικόνας. Το νέο conceptual spot του 100% Hotel Show, δηλώνει ότι η επίσκεψη στην έκθεση ισοδυναμεί με την εικόνα των ξενοδοχείων του αύριο, αφού ο επισκέπτης μπορεί να βρει όλες τις λύσεις που χρειάζεται, από design μέχρι και πωλήσεις, που θα οδηγήσουν το ξενοδοχείο του στο επόμενο επίπεδο αναβάθμισης.

Ταυτόχρονα όμως, αποκαλύπτει και μέρος της εμπειρίας που θα ζήσει ο επισκέπτης στην είσοδο του 100% Hotel Show, όπου, σε συνεργασία με τη VR Production εταιρεία της North Events αλλά και τον τελευταίας τεχνολογίας VR εξοπλισμό της Samsung, θα στηθεί μια ειδική κατασκευή που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών, σχεδιασμένη από το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Aspasia Taka Architects Creative Lab.

undefined

Το μοναδικό visual αποτέλεσμα που καταγράφηκε με τον κινηματογραφικό εξοπλισμό της NEEDaFIXER, απογειώθηκε με την υψηλή αισθητική του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, που φιλοξένησε τα γυρίσματα. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα δωμάτια του γνωστού ξενοδοχείου αλλά και το μοναδικό design του Lobby και των εστιατορίων του, αποτέλεσαν τα landmark spots του video, δημιουργώντας εικόνες που υπόσχονται μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών.

Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ ➔

100% Hotel Show | 16-19 Νοεμβρίου, 2018 | MEC Παιανίας

undefined

 

 

 undefined

undefined

 

 

 undefined

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο