Τα νέα των μελών μας

Demand: Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας: Το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά το μεγάλο event της Worka

Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας: Το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά το μεγάλο event της Workathlon

undefined

Το μεγαλύτερο event εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου θα φιλοξενηθεί σε ειδικό χώρο στο 100% Hotel Show τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, φέρνοντας περισσότερους από 1.000 υποψηφίους σε επαφή με τα καλύτερα Ξενοδοχεία.

Η εύρεση προσωπικού είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να λύσει ο σύγχρονος ξενοδόχος, καθώς οι μετακινήσεις προσωπικού στον ξενοδοχειακό τομέα αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις. Με το 100% Hotel Show να μετατρέπεται στο απόλυτο Ξενοδοχειακό γεγονός που παρουσιάζει τις απαραίτητες λύσεις για ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, η έκθεση θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας σε συνεργασία με τη Workathlon, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στο κομμάτι της εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου.

Η Workathlon έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, τόσο για την καινοτόμο προσέγγισή της αλλά και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει. Με επικεφαλής την, προερχόμενη από τον Ξενοδοχειακό χώρο, Κατερίνα Σαντίκου, βοηθάει τα ξενοδοχεία να επιλύσουν το ζήτημα εύρεσης προσωπικού με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι “Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon” αποτέλεσαν ένα από τα πλέον επιτυχημένα events εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείων, με χιλιάδες επισκέπτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και φέτος, για πρώτη φορά, θα οργανωθεί η πρώτη μεγάλη “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας” στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 100% Hotel Show.

Σε συνεργασία με την ομάδα της Στρατηγικής Ανάπτυξης του 100% Hotel Show, το μεγάλο event της Workathlon αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα highlights της έκθεσης, αφού δεκάδες ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν πιθανούς υποψηφίους για την επόμενη season, χτίζοντας ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο για το HR Department τους. Η “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon” θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο 100% Hotel Show, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το link. 

undefined

Τι θα συμπεριλαμβάνει η “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon” στο 100% Hotel Show;

Ο θεσμός “Workathlon Career Days” αποτελεί το σημαντικότερο event συνάντησης Ξενοδόχων με πιθανούς υποψηφίους, και έχει ήδη ολοκληρώσει 2 επιτυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show 2019 θα διαμορφωθεί μια ειδική αίθουσα, στην οποία υποψήφιοι εργαζόμενοι στον ξενοδοχειακό τομέα θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους Ξενοδόχους που συμμετέχουν στο μεγάλο event της Workathlon, και να συζητήσουν τις προοπτικές συνεργασίας για την επόμενη season. Η έγκαιρη επαφή με πιθανούς υποψηφίους δίνει σημαντικό προβάδισμα στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν, ενώ εξασφαλίζει στους υποψηφίους εργασιακές θέσεις με σημαντικές προοπτικές. 

Πώς Μπορείτε να συμμετέχετε στην “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon” στο 100% Hotel Show?

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, δηλώνοντας το ενδιαφέρον πατώντας εδώ.

Τα ξενοδοχεία που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο