Τα νέα των μελών μας

Demand: Video: Ξενοδόχοι από τις Κυκλάδες πρωταγωνιστούν στο νέο τηλεοπτικό spot του 100% Hotel Show!

Το 100% Hotel Show παρουσιάζει το νέο του Video Spot με τους ίδιους τους Ξενοδόχους να είναι πρωταγωνιστές σε ένα από τα πιο εμπνευσμένα και εντυπωσιακά τηλεοπτικά spot!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ SPOT:

Στο πλαίσιο της γενικότερης premium φιλοσοφίας του θεσμού, το 100% Hotel Show δημιουργεί ένα τηλεοπτικό spot κινηματογραφικών προδιαγραφών, παρουσιάζοντας μοναδικές εικόνες από ξενοδοχεία και εμβληματικά Ελληνικά τοπία και προσκαλώντας ξενοδόχους της Ελλάδας και του εξωτερικού στην ερχόμενη έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Νοεμβρίου 2017, στο MEC Παιανίας.

undefined

Έχοντας τις Κυκλάδες ως βασικό θέμα, η ομάδα του 100% Hotel Show επιλέγει το ξενοδοχείο Astra Suites στη Σαντορίνη καθώς και το Liostasi Hotel & Suites στην Ίο και με βασικό μότο “Οι δικοί μας ξενοδόχοι…”, παρουσιάζει ξενοδοχειακές στιγμές από τους ανθρώπους που δίνουν ψυχή στην έννοια της φιλοξενίας. Με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, παρουσιάζεται το μεράκι των Ελλήνων ξενοδόχων που νοιάζονται για το Design, τη Γαστρονομία και τις μοναδικές εμπειρίες, ενώ έμφαση δίνεται στο όραμά τους για υψηλή ποιότητα.

Η επιλογή των δύο εμβληματικών αυτών ξενοδοχείων, αλλά και των προσωπικοτήτων των ιδιοκτητών τους, του κυρίου Γιώργου Καραγιάννη από το Astra Suites και της κυρίας Δέσποινας Δεναξά από το Liostasi Hotel & Suites, έγινε με γνώμονα όχι μόνο την υψηλή ποιότητα αλλά και τη μοναδική ηθική του Έλληνα Ξενοδόχου, που κατάφερε να αναδείξει με την προσωπική του συνεισφορά την Ελλάδα σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Το βασικό τηλεοπτικό Spot απαρτίζεται από εντυπωσιακά πλάνα τόσο από τα δύο καταλύματα όσο και από τους προορισμούς, ενώ το κοινό θα μπορεί σύντομα να βρει στο YouTube και ειδικά editions για το κάθε κατάλυμα ξεχωριστά, στα οποία θα παρουσιάζεται πιο ολοκληρωμένα το concept του κάθε ξενοδοχείου.

Το τηλεοπτικό spot έγινε με την επιμέλεια της ομάδας Τουριστικής Στρατηγικής Morantis και του cinematographer Ορφέα Καλαφάτη από την εταιρεία CineDrone Productions, με εξειδίκευση στις λήψεις με drone. 

Κάντε subscribe στο κανάλι του 100% Hotel Show στο YouTube, για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα videos →

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο