Τα νέα των μελών μας

Demand: Το The Hotel Design Workshop “αλλάζει μορφή” στα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

 

undefined

Με τη Σαντορίνη να αποτελεί έναν από τους πλέον εμβληματικούς προορισμούς σε επίπεδο ξενοδοχειακού Design, το “The Hotel Design Workshop” έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στον τρόπο που θα αναπτύσσονται τα ξενοδοχεία της περιοχής ενισχύοντας την εμπειρία του ταξιδιώτη.

Το Advanced Ξενοδοχειακό Workshop του 100% Hotel Show που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 στο AK Art Foundation, θα εστιάσει στο πώς η ανάπτυξη ενός μοναδικού ξενοδοχειακού concept μπορεί να δημιουργήσει ένα πετυχημένο κατάλυμα που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αλλά και πώς αυτό συνεισφέρει στην ανάδειξη του ίδιου του προορισμού. Καθώς η προστασία της μοναδικής αρχιτεκτονικής του τόπου είναι άκρως σημαντική, θα δοθεί έμφαση στο πώς εφαρμόζουμε τα χαρακτηριστικά του concept στο τοπικό στοιχείο, εξελίσσοντας την εμπειρία που προσφέρουν τα καταλύματα της περιοχής. 

Στο πλαίσιο όμως μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης, θα παρουσιαστεί το πώς πρέπει να σχεδιαστεί η γαστρονομική εμπειρία στα καταλύματα, που ειδικά για τη Σαντορίνη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ θα παρουσιαστούν τρόποι που το συνολικό Ξενοδοχειακό Concept μπορεί να επηρεάσει τις πωλήσεις του καταλύματος σε B2B και B2C επίπεδο. 

  Οι ενότητες του Workshop συμπεριλαμβάνουν την ανάλυση:

  • Της προδιαγραφής του Ξενοδοχειακού Concept
  • Της μελέτης του Design του Ξενοδοχείου
  • Του σχεδιασμού της Γαστρονομικής Εμπειρίας
  • Της σημασίας του Concept στις Πωλήσεις 

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 100% Hotel Workshops Tour του 100% Hotel Show. Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αλλά και Αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα. Μπορείτε να λάβετε το εισιτήριό σας εδώ. 

ΠΟΤΕ 

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 

  ΠΟΥ 

AK Art Foundation  

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

10:00 – 18:00 

undefined

Το 100% Hotel Workshops Tour θα ανακοινώσει σύντομα τις ημερομηνίες για τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τα Χανιά και τη Μύκονο, ενώ αναμένεται να προστεθούν και κάποιοι προορισμοί – έκπληξη.    

Όλα τα workshops είναι εντελώς δωρεάν! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο