Τα νέα των μελών μας

Demand: Το σήμα για τα Boutique Ξενοδοχεία στο 100% Hotel Show 2018

undefined

 

Σε ένα ειδικό περίπτερο αφιερωμένο στα Boutique Ξενοδοχεία, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει όλες τις πληροφορίες για το σήμα Πιστοποίησης αλλά και τα ανταποδοτικά οφέλη των ξενοδοχείων που συμμετέχουν.

Το ΞΕΕ συμμετέχει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, με ένα θεματικό περίπτερο αφιερωμένο στα Boutique Ξενοδοχεία και το σήμα πιστοποίησης. Τα Boutique Ξενοδοχεία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια νέα ειδική κατηγορία και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρουσιάζει πλέον μια σειρά από προϋποθέσεις, που θα πιστοποιούν το κατά πόσο τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται σε αυτόν τον τόσο δημοφιλή όρο.

Στο περίπτερο του “Boutique Ηotel” το ξενοδοχειακό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αντλήσει  όλες τις πληροφορίες σχετικά με το σήμα ποιότητας, τη διαδικασία ένταξης και να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο σύστημα. Το κοινό θα ενημερωθεί επίσης, για το σχέδιο ανταποδοτικότητας και προβολής των “Boutique hotel” του ΞΕΕ με δράσεις όπως ανταποδοτική τηλεοπτική διαφήμιση, b2b συναντήσεις, εξειδικευμένες τουριστικές εκθέσεις, θεματικά σεμινάρια, εκδηλώσεις, κλπ..

Η διαφοροποίηση μέσω της ανάπτυξης  Βoutique ξενοδοχείων αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις της ξενοδοχειακής μας βιομηχανίας και το σήμα “Boutique Hotel” αποτελεί τη σφραγίδα ποιότητας και οριοθέτησης των ξενοδοχείων εκείνων που προσφέρουν “μοναδική εμπειρία διαμονής” στους επισκέπτες τους.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του σήματος, πάνω από  50 μονάδες έχουν ακολουθήσει τις σχετικές διαδικασίες πιστοποίησης στην ειδική διαδραστική πλατφόρμα www.boutique-hotel.gr. Τα Boutique hotels του ΞΕΕ βρίσκονται διασπαρμένα σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια, σε αστικές περιοχές, στην ύπαιθρο, σε παραδοσιακούς οικισμούς και σε τουριστικά αναπτυγμένους αλλά και αναπτυσσόμενους νησιωτικούς προορισμούς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σήμα Boutique Hotels επισκεφτείτε το ΞΕΕ στο 100% Hotel Show,  στο περίπτερο C56 που βρίσκεται στο Section “Services & Technology”.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας  εδώ!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο