Τα νέα των μελών μας

Demand: Το πρώτο Online Event του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τις Ξενοδοχειακές Εκθέσεις

undefined

 

 

Με χιλιάδες συμμετοχές, δεκάδες ομιλητές και μια εβδομάδα αφιερωμένη στην επόμενη ημέρα των Ξενοδοχείων, ολοκληρώθηκε το πρώτο online event του 100% Hotel Show, δείχνοντας έναν νέο δρόμο στον χώρο διοργάνωσης εκθέσεων.

Θέλοντας να δηλώσει την έμπρακτη στήριξή του στην Ξενοδοχειακή αγορά, το 100% Hotel Show διοργάνωσε το πρώτο του online event, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές για το υψηλής ποιότητας περιεχόμενό του, αλλά και για τον νέο τρόπο παρουσίασης Ξενοδοχειακών Λύσεων, που φαίνεται να γεφυρώνει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί από την αναβολή των εκθέσεων λόγω του COVID-19. Στην πρώτη online εκδοχή της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, προσκάλεσε μια σειρά από επιλεγμένους ομιλητές, και με την υποστήριξη των βασικών της συνεργατών, όπως του Destsetters και του Βασίλη Παπαδάτου, αλλά και με την digital υποστήριξη της Hotelier Academy, παρουσίασε μια πρώτη μορφή της διαδικτυακής εκδοχής της έκθεσης, που αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους δυναμικότερα ανερχόμενους θεσμούς το επόμενο διάστημα.

Με την πρωινή ζώνη της πρώτης 100% Hospitality Online Week να καλύπτει ζητήματα Ξενοδοχειακής Καινοτομίας, αποτελώντας πυλώνα όλης της διοργάνωσης, το 100% Hotel Show εισήγαγε έναν νέο τρόπο παρουσίασης εταιρειών και προϊόντων, δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης επαφής της ξενοδοχειακής αγοράς με επαγγελματίες του κλάδου. Με τον άρτιο συντονισμό των προϊοντικών παρουσιάσεων από τη Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict, οι εταιρείες παρουσίασαν τις λύσεις τους, ενώ οι περισσότερες από αυτές ανέπτυξαν και άμεσες επαφές με το ξενοδοχειακό κοινό, με σημαντικές προοπτικές συνεργασίας. Τη σκυτάλη από την πρωινή ζώνη πήρε η ειδική ενότητα με τοποθετήσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, όπως ο καθηγητής Δημήτρης Μπούχαλης, ο managing director του Canaves Oia Μάρκος Χαϊδεμένος, αλλά και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συνεργάτες, οι οποίοι ανέλυσαν τις σκέψεις τους για την επόμενη ημέρα της ξενοδοχειακής αγοράς. Με τον συντονισμό έμπειρων δημοσιογράφων, όπως είναι η Βίκυ Καραντζαβέλου από το Travel Daily News, οι καλεσμένοι έθεσαν τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους για τη νέα εποχή των ξενοδοχείων μετά την έλευση του COVID-19 στις ζωές μας, και συνομίλησαν ζωντανά με το κοινό του 100% Hotel Show. Από μια ολοκληρωμένη όμως Virtual Εκθεσιακή Εμπειρία, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το κομμάτι της τεχνογνωσίας, το οποίο καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την επιλεγμένη ομάδα ομιλητών του 100% Hotel Workshop Tour αλλά και από νέες προσθήκες, όπως αυτή του Αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Κιτρινιάρη, που έδωσε μια διαφορετική διάσταση στον όρο Sustainable Hotel Design.

undefined

Φτάνοντας στην ολοκλήρωση της πρώτης 100% Hospitality Online Week, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν όλα τα Sessions μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του 100% Hotel Showμέχρι και τις 31 Μαΐου. Η ομάδα της Demand Fairs & Media και του 100% Hotel Show σχεδιάζει τα επόμενα βήματα της online αυτής δράσης, καθιερώνοντας πλέον τη σταθερή online επικοινωνία με το κοινό τού 100% Hotel Show αλλά και των άλλων διοργανώσεων του ομίλου. 

Οι Συντελεστές Αναλυτικά:

Τις Παρουσιάσεις Συντόνισαν:

Τα Online Workshops Ανέλαβαν: 

Οι Καλεσμένοι της πρώτης 100% Hospitality Online Week (Με σειρά παρουσίασης):

 • ΑθηνάΑργυροπούλουαπότην Contract Materials by Athina Argyropoulou
 • Βίβιαν Παράσχου από την Inomo Design
 • Μαίρη Σφυράκη από την Atnconstructions
 • Γιώργος Αναγνωστέλλης από τους agarch+ architects
 • Ιωάννης Σολωμόζης από τη Solo 
 • ΑχιλλέαςΚρητικόςαπότη The Interesting Design by Achilleas Kritikos
 • Νίκος Ασίκης από το COVID-19 Sterilizer
 • Αθηνά Αλεξοπούλου από τη Vimar
 • Agnes Ζαβρόσγκα από τη Mews Systems 
 • Βασίλης Ριαβόγλου από την OTA Insight
 • Μάξιμος Τζάνος από τη WebHotelier 
 • Κωστής Φρόνιμος από τη Sojern
 • Νίκος Γκιόκας από τη RevitUp
 • Στρατής Βουρσούκης από το Argo Travel
 • Κατερίνα Κυριακοπούλου από την Best Western
 • Γιάννης Χαραλαμπάκης από τη HotelToolBox
 • ΜάρκοςΧαϊδεμένος, Managing Director, Canaves Oia Hotels
 • ΓιάννηςΜπρατσόλιας, Chef & Restaurant, Operation & Menu consultant 
 • ΝικόλαοςΚουρεμένος, Education & Project Manager, Raison d’Etre Spas
 • ΙωάννηςΚαλλιάς, Chief Executive Officer, TÜV AUSTRIA Hellas
 • Βάιος Μπλάτζιος από την LG
 • Μίλτος Καρατζήμας από τη Suite
 • Γιάννης Παππάς από την Green Evolution 
 • Νικολουδάκης Αντώνης 

Οι Θεματολογίες Αναλυτικά:

Αρχιτεκτονική και Design

“Αντι-Covid” Υλικά και Τεχνικές στα Ξενοδοχεία | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation στην Αρχιτεκτονική και το Design, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

Καλεσμένοι: 

– Αθηνά Αργυροπούλου από την Contract Materials by Athina Argyropoulou
– Βίβιαν Παράσχου από την Inomo Design
– Μαίρη Σφυράκη από την Atnconstructions

Ποιο είναι το μέλλον της κατασκευής των ξενοδοχείων μετά την έλευση του Covid-19 | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 – Hotels’ Next Day στην Αρχιτεκτονική και το Design των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Δημήτρης Αντωνάκος από το 100% Hotel Show και τη διοργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Media

Καλεσμένοι: 

– Γιώργος Αναγνωστέλλης από τους agarch+ architects
– Ιωάννης Σολωμόζης από τη Solo 
– Αχιλλέας Κρητικός από τη The Interesting Design by Achilleas Kritikos

Hotel Spaces | Architecture vs Operation | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour για την Αρχιτεκτονική και το Design των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Μιχάλης Κραουνάκης από τους k-division Architects 


Εμπειρία & Στρατηγική 

Νέες λύσεις για το λειτουργικότερο Operation των Ξενοδοχείων | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation στο Operation & τον Εξοπλισμό των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

Καλεσμένοι:

– Νίκος Ασίκης από το COVID-19 Sterilizer 
– Αθηνά Αλεξοπούλου από τη Vimar
– Agnes Ζαβρόσγκα από τη Mews Systems 
– Βασίλης Ριαβόγλου από την OTA Insight

Πώς αναμένεται να αναδιαμορφωθεί η Στρατηγική των Ξενοδοχείων την επόμενη ημέρα | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 – Hotels’ Next Day στην Εμπειρία & τη Στρατηγική των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Βίκυ Καραντζαβέλου από το Travel Daily News

Καλεσμένος:

– Professor Dimitrios Buhalis: Faculty of Management, Bournemouth University

Hotel Experience Design | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour για την Εμπειρία & τη Στρατηγική των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Ζένιος Ζένιου από το Destsetters 

Πωλήσεις και Marketing 

Ποιες είναι οι βασικές τεχνολογίες online διανομής στα Ξενοδοχεία | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation στις Πωλήσεις και το Marketing των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

Καλεσμένοι:

– Μάξιμος Τζάνος από τη WebHotelier 
– Κωστής Φρόνιμος από τη Sojern
– Νίκος Γκιόκας από τη RevitUp

Ποιες θα πρέπει να είναι οι άμεσες κινήσεις δράσης πωλήσεων πριν το άνοιγμα των Ξενοδοχείων | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 – Hotels’ Next Day στις Πωλήσεις και το Marketing των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Βίκυ Καραντζαβέλου από το Travel Daily News

Καλεσμένοι:

– Στρατής Βουρσούκης από το Argo Travel
– Κατερίνα Κυριακοπούλου από την Best Western

New Markets for Greek Hotels | 100% Hospitality Online Week 2020 – ΔήλωσεΣυμμετοχή —>

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour για τις Πωλήσεις και το Marketing των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Κατερίνα Πετροπούλου από τη Hotelising

Προσωπικό Ξενοδοχείου

 

Ποιοι θα είναι οι νέοι τρόποι εκπαίδευσης προσωπικού Ξενοδοχείου | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation για το Προσωπικό Ξενοδοχείου, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

Καλεσμένοι: 

– Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy Greece 

– Γιάννης Χαραλαμπάκης από τη Hotel ToolBox 

 

Πώς θα προετοιμαστούν τα ξενοδοχεία για το πιθανό τους άνοιγμα το καλοκαίρι του 2020 | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 – Hotels’ Next Day για το Προσωπικό Ξενοδοχείου, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Hotelier Academy

Καλεσμένοι:

– Μάρκος Χαϊδεμένος, Managing Director, Canaves Oia Hotels
– Γιάννης Μπρατσόλιας, Chef & Restaurant, Operation & Menu consultant 
– Νικόλαος Κουρεμένος, Education & Project Manager, Raison d’Etre Spas
– Ιωάννης Καλλιάς, Chief Executive Officer, TÜV AUSTRIA Hellas

Hotel Staff Development | 100% Hospitality Online Week 2020 – ΔήλωσεΣυμμετοχή —>

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour για το Προσωπικό Ξενοδοχείου, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Μάγδα Πειστικού από τη Hotelier Academy Greece 

Sustainability & Ξενοδοχεία

Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Ξενοδοχεία | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session για Hotel Innovation στο Sustainability των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε για νέες λύσεις αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Συντονισμός: Σουζάνα Θεοδωρίδου από την Grekaddict

Καλεσμένοι:

– Βάιος Μπλάτζιος από την LG
– Μίλτος Καρατζήμας από τη Suitepad

Πώς θα γίνουν τα ξενοδοχεία περισσότερο ECO-Friendly μετά τον COVID-19 | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε το ειδικό session COVID-19 – Hotels’ Next Day στο Sustainability των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και μάθετε την άποψη αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου για την επόμενη ημέρα.

Συντονισμός: Βίκυ Καραντζαβέλου από το Travel Daily News

Καλεσμένοι:

– Γιάννης Παππάς από την Green Evolution 
– Νικολουδάκης Αντώνης 

Sustainable Hotel Design | 100% Hospitality Online Week 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή —>

Παρακολουθήστε την αναπροσαρμοσμένη παρουσίαση του 100% Hotel Workshop Tour στο Sustainability των Ξενοδοχείων, στο πλαίσιο της πρώτης 100% Hospitality Online Week, και λάβετε τεχνογνωσία σε σημαντικά ζητήματα του χώρου.

Παρουσίαση: Αλέξανδρος Κιτρινιάρης από τους Kaaf Architects  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο