Τα νέα των μελών μας

Demand: Το μήνυμα της Demand Fairs & Media εν μέσω κορωναϊού

undefined

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με αφορμή τις εξελίξεις, τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία, συνιστούμε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Είναι καιρός να εργαστούμε -από το σπίτι- για την επόμενη ημέρα!

Θεωρούμε ως δεδομένο την υποχρέωση που έχει ο καθένας μας να φερθεί υπεύθυνα, να ακολουθήσει τις οδηγίες του οργανισμού υγείας και να τηρήσει τα μέτρα πρόληψης, ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του και το περιβάλλον του από την περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Αντιμέτωποι με τις δυσκολίες που ενδεχομένως θα προκύψουν, μένουμε υγιείς στο σώμα και τον νου, και, ακόμα και αν το πρώτο νοσήσει, δεν απελπιζόμαστε και ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή.

Είναι αποδεδειγμένο ιστορικά, ότι η θεσμοθέτηση στόχων βοηθάει στην επιβίωση κυριολεκτικά, μεταφορικά, ατομικά, αλλά και ως σύνολο.

Είμαστε εδώ, εργαζόμαστε, αναθεωρούμε, σχεδιάζουμε και εφοδιαζόμαστε με στόχους και ελπίδα, προκειμένου να επανέλθουμε υγιείς, δριμύτεροι, σοφότεροι και έτοιμοι.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο