Τα νέα των μελών μας

Demand: Το ετήσιο meeting της WebHotelier για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο 100% Hotel Show του Νοεμβρίου

Το ετήσιο meeting της WebHotelier για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο 100% Hotel Show του Νοεμβρίου

Η μεγαλύτερη συνάντηση της WebHotelier με τους Έλληνες Ξενοδόχους οργανώνεται για πέμπτη χρονιά στο 100% Hotel Show του Νοεμβρίου, με δύο δυναμικά Sessions που θα αποκαλύψουν τη σημαντικότερη μέχρι τώρα αλλαγή στο distribution των ξενοδοχείων

Η WebHotelier αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα booking engines παγκοσμίως, και είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο μέρος των Ελληνικών Ξενοδοχείων χρησιμοποιεί μια μεγάλη γκάμα των εργαλείων που προσφέρει, αναδεικνύοντάς την σε μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον Ελληνικό Τουρισμό. Αποτελώντας μια από τις πρώτες εταιρείες που εμπιστεύτηκαν το 100% Hotel Show, τόσο σε επίπεδο εκθεσιακό όσο και σε επίπεδο διοργάνωσης επιμορφωτικών Workshops, η WebHotelier, σε συνεργασία με την Έκθεση, καθιερώνει πλέον την ετήσια συνάντησή της με τους Έλληνες Ξενοδόχους, που πέρυσι ξεπέρασε τις 1.200 συμμετοχές.

undefined

Φτάνοντας, πλέον, στην πέμπτη “ετήσια συνάντηση” της WebHotelier, τόσο με τους ξενοδόχους που χρησιμοποιούν το διάσημο booking engine, όσο και με νέα ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο της καινοτόμου εταιρείας, η φετινή οργάνωση αναμένεται να είναι η πιο ανατρεπτική, αφού τα στελέχη της εταιρείας, σε συνεργασία με στελέχη από μεγάλα τουριστικά brands, θα αποκαλύψουν τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο distribution των ξενοδοχείων αλλά και τις άμεσες κρατήσεις. Η Ξενοδοχειακή αγορά περνάει μια από τις ισχυρότερες μεταβατικές περιόδους της, με ανακατατάξεις στη δυναμική των OTAs, αλλά και με την Google να μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι της διανομής της επίσημης τιμής του Booking Engine των ξενοδοχείων. Η WebHotelier, μελετώντας και αξιολογώντας πάντα όλες τις εξελίξεις του κλάδου, βρίσκεται μεταξύ των λίγων εταιρειών που έχουν ενσωματώσει άμεσα τις αλλαγές προς όφελος των ξενοδόχων.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα διοργανωθούν δύο ειδικά Sessions στο Main Workshop Stage του 100% Hotel Show 2019. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/11 και το δεύτερο την Κυριακή 17/11, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν στο ειδικό περιβάλλον των workshops του www.hotelshow.gr. Εκτός από την πολυαναμενόμενη συνάντηση της WebHotelier, το Main Workshop Stage του 100% Hotel Show θα φιλοξενήσει και μια σειρά από άκρως ενδιαφέροντα Workshops, με ομιλητές από μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα της Ελληνικής -και όχι μόνο- ξενοδοχειακής πραγματικότητας.

undefined

Τι διαφορά θα έχουν τα δύο Sessions του Annual Meeting της WebHotelier;

Με τη WebHotelier να καλύπτει, πλέον, μια ευρεία γκάμα εργαλείων σχετικά με τη διανομή των τιμών του ξενοδοχείου, τόσο σε B2B όσο και σε B2C επίπεδο, τα Workshops της WebHotelier στο 100% Hotel Show θα επικεντρωθούν στις νέες λύσεις για την κάθε κατηγορία. Το workshop του Σαββάτου θα καλύψει όλο το φάσμα των νέων τάσεων και πρακτικών ειδικά στον χώρο των ξενοδοχείων αλλά και των βιλών, ενώ το workshop της Κυριακής θα παρουσιάσει τα Β2Β εργαλεία του ξενοδόχου που ενισχύουν τη θέση του προς τους Travel Agents, σε σχέση με τους Tour Operators. Οι δύο ημέρες συνδυαστικά θα δώσουν νέες λύσεις στους ξενοδόχους σχετικά με τη δυναμική του booking engine του ξενοδοχείου τους, με στόχο πάντα την αύξηση της σχετικής κερδοφορίας.

undefined

Πώς μπορούν οι Ξενοδόχοι να δηλώσουν συμμετοχή;

Η συμμετοχή στα δύο workshops της WebHotelier θα είναι δωρεάν, όπως και στα υπόλοιπα sessions της Έκθεσης, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής  μέσω του http://www.hotelshow.gr θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο