Τα νέα των μελών μας

Demand: Το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται τη Σαντορίνη σε μια ιδιαίτερη Boutique έκδοση!

undefined

 

Καθώς η Σαντορίνη αποτελεί σημείο αναφοράς για τα boutique ξενοδοχεία, η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ετοιμάζει μια ιδιαίτερη θεματολογία για τον δημοφιλή προορισμό

Έχοντας επισκεφθεί ήδη, με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, 7 σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, το 100% Hotel Workshop Tour μπαίνει στην τελική ευθεία, έχοντας τη Σαντορίνη ως επόμενή του στάση. Με το ενδιαφέρον να είναι ήδη αυξημένο, το φετινό workshop θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο De Sol του ομίλου Caldera Collection, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στις 10:00, με ελεύθερη είσοδο για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού.

Το φετινό κεντρικό θέμα του 100% Hotel Workshop Tour είναι η ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού Boutique ξενοδοχείου, από την Αρχιτεκτονική μελέτη μέχρι και το Sales Strategy, με παρουσιάσεις που έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αύξηση της κερδοφορίας μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ βασικό χαρακτηριστικό του workshop αποτελεί η συνεχής διάδραση με το κοινό.

Εκτός από τους επιλεγμένους ομιλητές, την Hotelier Academy αλλά και τα στελέχη της Demand, που αποτελεί τη διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Workshop Tour & του 100% Hotel Show, στο workshop συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες διαμορφώνοντας ένα mini εκθεσιακό event. Οι επισκέπτες, εκτός από τις χρήσιμες πληροφορίες των παρουσιάσεων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα case studies, ενώ θα μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με τα στελέχη των εταιρειών που θα παρευρεθούν.

Για να παρακολουθήσετε το Workshop, μπορείτε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ.

undefined

Next stops:

Σαντορίνη | Σάββατο 1 Ιουνίου | De Sol

Μύκονος | Τρίτη 4 Ιουνίου | SaintJohnMykonosHotel

Κύπρος | Σάββατο 8 Ιουνίου | Atlantica Miramare Beach

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο