Τα νέα των μελών μας

Demand: “Το 100% Hotel Show στην έκθεση WTM του Λονδίνου!”

undefined

 

Το 100% Hotel Show, συμμετέχει στην έκθεση WTM London, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού, με στόχο την εξωστρέφεια των σχετικών με τον τουρισμό Ελληνικών επιχειρήσεων. 

Ξεκινώντας τη διεθνή του καμπάνια από το Λονδίνο, το 100% Hotel Show, θα παρουσιάσει στη WTM London ένα μείγμα από ελληνικές εταιρείες, αναδεικνύοντας το υψηλό επαγγελματικό τους επίπεδο. 

Τι θα παρουσιαστεί στο περίπτερο του 100% Hotel Show της WTM; 

undefined

Η Βραχεία Λίστα των Hotel Design Awards

Οι συμμετοχές της Βραχείας Λίστας των Hotel Design Awards, θα παρουσιαστούν στη WTM London, με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών με travel agents και media, αλλά και την ανάδειξη του Ελληνικού ξενοδοχειακού Design σε διεθνές επίπεδο. Ως μέρος του επάθλου τους, οι νικητές των Hotel Design Awards θα λάβουν επιπρόσθετη προβολή. 

Εταιρείες που αφορούν τους Ξενοδόχους

Μέσω μιας προσεκτικής επιλογής ανάμεσα στους εκθέτες του 100% Hotel Show, θα παρουσιαστούν και θα προωθηθούν εταιρείες και επαγγελματίες με δυνατότητα συνεργασιών εκτός Ελλάδος, με στόχο τη δημιουργία ευκαιριών συνεργασίας με ξενοδόχους – επισκέπτες της WTM London. Αυτό, θα αποτελέσει το πρώτο σημαντικό βήμα της διοργάνωσης στο πλαίσιο του πλάνου εξωστρέφειας των Ελληνικών εταιρειών. 

Διεθνής Καμπάνια 100% Hotel Show 

Η ομάδα του 100% Hotel Show, πιστεύει ακράδαντα ότι τόσο τα Ελληνικά ξενοδοχεία όσο και αρκετές Ελληνικές εταιρείες, μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. 

Τα Ελληνικά ξενοδοχεία διακρίνονται για το υψηλής αισθητικής design τους αλλά και το αναβαθμισμένο επίπεδο παροχής υπηρεσιών που προσφέρουν. Παράλληλα, οι Έλληνες ξενοδόχοι βρίσκονται αναμφισβήτητα ανάμεσα στους πιο ενημερωμένους επαγγελματίες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Την ίδια στιγμή, οι εταιρείες με υπηρεσίες και προϊόντα για ξενοδόχους, παρέχουν τις πιο advanced λύσεις, οι οποίες θα μπορούσαν πολύ εύκολα να καλύψουν και άλλες αγορές. 

Με δεδομένα τα παραπάνω, το 100% Hotel Show προδιαγράφει μια εξειδικευμένη καμπάνια με στόχο την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και σε άλλες αγορές, καθώς και το άνοιγμα διαύλων επικοινωνίας για ανάπτυξη νέων συνεργασιών. Περισσότερες πληροφορίες για τη διεθνή στρατηγική του 100% Hotel Show, θα ανακοινωθούν σύντομα.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο