Τα νέα των μελών μας

Demand: To 100% Hotel Show Πηγαίνει Στο Dubai, στο πλαίσιο της Καμπάνιας Greeks Teach Hospitality!

undefined

 

Το 100% Hotel Show, ανακοινώνει την πρώτη του δυναμική παρουσία στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της διεθνούς εμβέλειας έκθεσης για ξενοδόχους, “The Hotel Show Dubai”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις 18 – 20 Σεπτεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Center.

To Dubai είναι η πρωτεύουσα των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και φιλοξενεί τη σημαντικότερη έκθεση για ξενοδόχους, όχι μόνο των Αραβικών Χωρών, αλλά και της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Είναι γνωστό, εξάλλου, πως η ξενοδοχειακή αγορά της ευρύτερης περιοχής αποτελεί σημείο αναφοράς για τον παγκόσμιο Luxury τουρισμό.

Το Ελληνικό 100% Hotel Show θα λάβει μέρος στην έκθεση The Hotel Show Dubai, εκπροσωπώντας μερικά από τα δυναμικότερα Ελληνικά brands που αφορούν τους ξενοδόχους. Μέσω της συμμετοχής του θα καταγράψει επίσης και τις νέες τάσεις της διεθνούς σκηνής, τις οποίες και θα παρουσιάσει στην επόμενη διοργάνωσή του, στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας.

Οι Hotel Experts του 100% Hotel Show που θα παρευρεθούν στην έκθεση, θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από ραντεβού με ξενοδόχους και developers, διερευνώντας τις προοπτικές συνεργασίας με τα brands που θα εκπροσωπηθούν, καθώς και το ενδεχόμενο πρόσκλησης κάποιων σημαντικών buyers του εξωτερικού, στο 100% Hotel Show στην Αθήνα.

Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας Greeks Teach Hospitality, αλλά και της στρατηγικής συνεργασίας του θεσμού με την έκθεση The Hotel Show Dubai, για την οποία θα αποκαλυφθούν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις προωθητικές ενέργειες δράσεων όπως το The Hotel Show Dubai αλλά και των υπόλοιπων ενεργειών του Greeks Teach Hospitality, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κυρία Μαρία Μαραγγιανού στο mg@demand.com.gr ή στο τηλέφωνο 2109408714.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο