Τα νέα των μελών μας

Demand: Το 100% Hotel Show, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους, επανέρχεται ανανεωμένο το Νοέμβριο!

undefined

 

Το Premium Event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, επιστρέφει στις 17 – 20 Νοεμβρίου 2017, στο MEC Παιανίας 

Διαθέτοντας ήδη τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, με την τελευταία να μετράει πάνω από 17.000 επισκέπτες, το 100% Hotel Show επανέρχεται δυναμικότερο από ποτέ στις 17-20 Νοεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την ξενοδοχειακή εξειδίκευση, προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, καθιστώντας δίκαια το θεσμό σαν τη δυναμικότερα ανερχόμενη έκθεση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, αλλά και για αρχιτέκτονες, interior designers κοκ. 

Η επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι πιο δυναμική και εντυπωσιακή από ποτέ, με κύριο γνώμονά της την παρουσίαση στοχευμένων λύσεων και ιδεών που θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης ξενοδοχειακής επιχείρησης. Άλλωστε, το 100% Hotel Show αποτελεί τη μοναδική έκθεση που διαθέτει ειδική ομάδα ξενοδοχειακών συμβούλων, οι οποίοι μελετούν τις ανάγκες της αγοράς, προδιαγράφοντας μια υψηλής ποιότητας εκθεσιακή εμπειρία.

undefined

Βασικός στόχος της έκθεσης, παραμένει η εξέλιξη του ξενοδοχειακού κλάδου. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν για άλλη μια χρονιά οι δράσεις γύρω από το Design όπως οι Νέες Εκθεσιακές Ενότητες, τα Case StudRooms και βεβαίως τα Hotel Design Awards που αναμένεται να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και ανακαίνιση του ξενοδοχείου.

Καθώς οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου αποτελούν μια από τις πιο αναβαθμισμένες κατηγορίες επαγγελματιών στην Ελλάδα, το 100% Hotel Show θα εξασφαλίσει μια υψηλής ποιότητας και με premium χαρακτήρα διοργάνωση με έντονο digital χαρακτήρα, όπως επιβάλλεται να έχουν όλες οι σύγχρονες επαγγελματικές εκθέσεις. 

Τι νέο θα δούμε από τους Εκθέτες του 100% Hotel Show; 

Νέες Εκθεσιακές Ενότητες

Στις ειδικά διαμορφωμένες Εκθεσιακές Ενότητες, ο επισκέπτης-ξενοδόχος μπορεί να βρει, ανά κατηγορία, λύσεις που αφορούν τα διάφορα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Η ομαδοποίηση ανά κατηγορία βοηθάει στην προσέλευση στοχευμένου κοινού με μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, ενώ αναδεικνύει ισάξια όλες τις εκθεσιακές συμμετοχές.  

  • Architecture
  • Construction
  • Interior & Exterior Design 
  • Services
  • Operation  

Case Study Rooms

Η πραγματική εφαρμογή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους παρουσίασης. Στο πλαίσιο αυτό, το 100% Hotel Show προχωρά στη δημιουργία ενός καινούριου και καινοτόμου εκθεσιακού τομέα, όπου εταιρείες και επαγγελματίες θα μπορούν να παρουσιάζουν εφαρμοσμένα παραδείγματα στους επισκέπτες της Έκθεσης. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, οι εταιρείες θα έχουν την επιλογή να ενοικιάζουν χώρους συγκεκριμένης διάστασης, με στόχο να δείξουν σε εφαρμογή το προϊόν ή την υπηρεσία τους. 

  • Αρχιτεκτονικά Σχέδια       
  • Έτοιμα Δωμάτια       
  • Τεχνοτροπίες    
  • Τεχνολογικές Εφαρμογές    
  • Αυτοματισμοί 


Hotel Design Awards
 

Τα Hotel Design Awards, προσυπογράφουν τον κεντρικό ρόλο που κατέχει το 100% Hotel Show στην Κατασκευή και την Ανακαίνιση των Ελληνικών ξενοδοχείων. Ο διαγωνισμός, έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα από Ελλάδα και Κύπρο και να εμπνεύσει την ξενοδοχειακή αγορά για νέες επενδύσεις. Από φέτος, τα Hotel Design Awards παίρνουν χαρακτήρα εξωστρέφειας, αφού κύριο πλέον στόχο τους αποτελεί η προβολή του Ελληνικού ξενοδοχειακού Design στο εξωτερικό, ως ισχυρό τουριστικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο