Τα νέα των μελών μας

Demand: Το 100% Hotel Show επιβεβαιώνει την πραγματοποίησή του τον Νοέμβριο, με ένα ανατρεπτικό μοντέλο διοργάνωσης!

undefined      undefined                                              

 

Πάνω από 200 Εταιρείες αναμένεται να βρίσκονται Online για 4 ημέρες σε απευθείας Video Meetings με Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού, κατά τη διάρκεια της Online Διοργάνωσης του 100% Hotel Show που θα διεξαχθεί στις 20-23 Νοεμβρίου 2020, μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου ψηφιακού περιβάλλοντος, που θα φέρει σε άμεση επαφή εκατοντάδες ξενοδόχους με τις Εταιρείες που θα συμμετέχουν!

undefined 

Η ομάδα του 100% Hotel Show επιβεβαιώνει την πραγματοποίηση της έκθεσης στις 20-23 Νοεμβρίου 2020, με ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό μοντέλο διοργάνωσης, που στοχεύσει στην κάλυψη του κενού που έχει δημιουργηθεί λόγω της απουσίας εκθέσεων με φυσική παρουσία. Με πάνω από 200 Εταιρείες/Εκθέτες να είναι διαθέσιμες για Video Meetings στο ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό περιβάλλον του 100% Hotel Show, οι Ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επικοινωνήσουν άμεσα με τις Εταιρείες, αλλά και να δουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους Live.   

undefined

Πώς θα λειτουργήσει:

  • Ο Ξενοδόχος θα επισκέπτεται το ειδικό περιβάλλον με τις Εταιρείες/Εκθέτες, έχοντας τη δυνατότητα να “φιλτράρει” ανά εταιρεία, section ή προϊόν.
  • Μέσα από το σύστημα, θα μπορεί να βλέπει ποιοι Εκπρόσωποι των Εταιρειών/Εκθετών είναι διαθέσιμοι και ποιοι είναι απασχολημένοι, σε πραγματικό χρόνο.
  • Αφού επιλέξει τους εκπροσώπους των Εταιρειών/Εκθετών που επιθυμεί, θα μπορεί να ξεκινήσει άμεσα την επικοινωνία μέσω Video Κλήσης

undefined

Κατά τη διάρκεια της online επικοινωνίας, ο Ξενοδόχος θα μπορεί ακόμη και να δείχνει τους χώρους του ξενοδοχείου του μέσω κάμερας ή να κάνει share screen για απορίες σχετικά με τις online υπηρεσίες, προκειμένου να λάβει πιο προσωποποιημένες συμβουλές. Παράλληλα, αρκετοί Εκθέτες θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των Εταιρειών τους, παρουσιάζοντας τις λύσεις τους για ξενοδοχεία και βίλες.

Το κοινό θα μπορεί είτε να μπαίνει στο ειδικό περιβάλλον του 100% Hotel Show κατά τις 4 ημέρες διεξαγωγής της Online Έκθεσης (20-23 Νοεμβρίου 2020), είτε να κάνει προεγγραφή νωρίτερα και να οργανώσει τα ραντεβού του με τις εταιρείες και τους εκπροσώπους τους.

100% Hotel Workshops | Live 

undefined

Εκτός από τις one-to-one online συναντήσεις, σε πραγματικό χρόνο θα πραγματοποιούνται Live Online Workshops και Προϊοντικές Παρουσιάσεις που θα μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά το κοινό, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να θέτει άμεσα τις ερωτήσεις και τις απορίες του.

100% Hotel Design Awards | Live

undefined

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Online Έκθεσης, οι 25 εκπρόσωποι από τις shortlisted συμμετοχές των 100% Hotel Design Awards 2020θα παρουσιάσουν ζωντανά τα έργα τους, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται η ψηφοφορία από τους online επισκέπτες της Έκθεσης για το Ειδικό Βραβείο Κοινού. H τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός ειδικού online event, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Οργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Mediaμαζί με τη σταθερή ομάδα των συνεργατών της — το Destsetters | Hospitality Strategy Experts στον στρατηγικό σχεδιασμό και τον Βασίλη Παπαδάτο στο Creative Design — αλλά και τους Εκθέτες που συμμετέχουν, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν μια νέα μορφή Έκθεσηςπου στόχο έχει να τονώσει την Ξενοδοχειακή Αγορά και να δώσει ώθηση στις προοπτικές του 2021!

Εγγράψου ως Επισκέπτης

Δήλωσε Συμμετοχή ως Εκθέτης

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο