Τα νέα των μελών μας

Demand: Τι έγινε στην έναρξη του 100% Hotel Workshop Tour στην Αθήνα

undefined

 

Το πιο αναβαθμισμένο 100% Hotel Workshop Tour ξεκίνησε από την Αθήνα, με τις θεματολογίες και το νέο format των παρουσιάσεων να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το τρίτο 100% Hotel Workshop Tour ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα, με το κοινό να μιλάει για το επίπεδο των παρουσιάσεων αλλά και το διαδραστικό του χαρακτήρα, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία ομιλία. Με προσέλευση από όλη την Ελλάδα, οι Ξενοδόχοι και Αρχιτέκτονες που παρακολούθησαν το Workshop υπογράμμισαν την υψηλή αξία του εκπαιδευτικού περιεχομένου της φετινής διοργάνωσης, αλλά και την εξέλιξη του θεσμού στο τρίτο του ταξίδι, βρίσκοντας τις θεματολογίες πιο πλήρεις από κάθε άλλη φορά.

undefined

Ξεκινώντας από την ανάλυση της αρχιτεκτονικής προδιαγραφής ενός ξενοδοχείου, ο Μιχάλης Κραουνάκης από τους k-division παρουσίασε όλα τα σημεία-κλειδιά μιας ξενοδοχειακής μελέτης, παρουσιάζοντας πρακτικά παραδείγματα από διεθνή και ελληνικά projects. 

Στη συνέχεια, ένας από τους καθιερωμένους πλέον ομιλητές του 100% Hotel Workshop Tour, ο Ζένιος Ζένιου από το Destsetters, παρουσίασε τη διαδικασία του Hotel Experience Planning, ενώ συνέθεσε ζωντανά ένα νέο ξενοδοχειακό concept, δίνοντας στην ομιλία του μια έντονη αίσθηση εργαστηρίου. Την ιδιαίτερη αυτή ατμόσφαιρα ολοκλήρωσε η εταιρεία Scent Plus, εφαρμόζοντας τεχνικές scent marketing. 

undefined

Η έκπληξη, ωστόσο, ήρθε στο digital marketing τμήμα του workshop, καθώς την παρουσίαση για τα βήματα ανοίγματος νέων αγορών της Κατερίνας Πετροπούλου από τη Hotelising συμπλήρωσαν εκπρόσωποι της Google και της WebHotelier, οι οποίοι έδωσαν πραγματικά στατιστικά στοιχεία της ζήτησης στην Ελλάδα αλλά και εργαλεία για την ανάπτυξη νέων κοινών. 

undefined

Τέλος, ο Γιώργος Λύρας από τη Workathlon παρουσίασε όλους τους σύγχρονους τρόπους εύρεσης προσωπικού, δίνοντας απάντηση σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της Ελληνικής Ξενοδοχειακής αγοράς. Τον παλμό στις παρουσιάσεις έδωσε φέτος όπως και κάθε άλλη χρονιά ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, μετατρέποντάς τες σε έναν δυναμικό διάλογο έξω από τα συνήθη δεδομένα των στατικών παρουσιάσεων.

undefined

Για ακόμη μια φορά το παρόν έδωσε και η ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας Demand Fairs & Media, μετατρέποντας το event σε ένα μικρό εκθεσιακό γεγονός στο οποίο συμμετείχαν διάφορες προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού κλάδου, που έκαναν επαγγελματικές επαφές με τους επισκέπτες του Event. 

Το 100% Workshop Tour συνεχίζει το ταξίδι του στην Κρήτη, επισκεπτόμενο στις 14 Μαρτίου τα Χανιά και στις 16 Μαρτίου το Ηράκλειο.

Εγγραφείτε στο Workshop των Χανίων εδώ →

Εγγραφείτε στο Workshop του Ηρακλείου εδώ →

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο